fbpx

Διορθώστε τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου!

Το κραγιόν είναι ένα ισχυρό προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει όλο σου το μακιγιάζ και outfit. Μπορεί ακόμα να τονώσει την διάθεση και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν όμως κάποια μικρά λάθη που κάνεις με το κραγιόν που μπορεί να σου χαλάσουν το μακιγιάζ σου και καλό είναι να αποφεύγονται!

Δες ποια είναι αυτά τα λάθη:

1
Ενυδάτωση των χειλιών σου

Αποτέλεσμα εικόνας για lip balm

Πολλές κοπέλες δεν μπαίνουν καθόλου στον κόπο να ενυδατώσουν τα χείλη τους. Όπως το πρόσωπο μας χρειάζεται την απαραίτητη ενυδάτωση, το ίδιο και τα χείλη μας πρέπει να ενυδατώνονται.

Χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό lip balm παραμένουν μαλακά, χωρίς να σπάζουν κι έτσι το κραγιόν εφαρμόζεται ομοιόμορφα χωρίς γραμμές!

2
Απολέπιση στα χείλη

Ειδικά όταν επιλέγεις matte κραγιόν, πρέπει πάντα να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου, με μια οδοντόβουρτσα που θα έχεις αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.

Τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν από τα χείλη σου και έτσι το matte κραγιόν θα κρατήσει περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί και με ευκολία χωρίς να ξηραίνει τα χείλη σου.

3
Εφαρμογή μολυβιού πριν από το κραγιόν

Το μολύβι των χειλιών είναι εξίσου σημαντικό με το κραγιόν και πρέπει να εφαρμόζεται σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου, όχι μόνο στο περίγραμμα. Εκτός από το ότι θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις τα χείλη σου, βοηθά το κραγιόν να διαρκέσει όλη μέρα.

4
Το κραγιόν μεταφέρεται στα δόντια

Ας παραδεχτούμε ότι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί με ένα κραγιόν, ειδικά σκούρο. Η πολλή ποσότητα κραγιόν ειδικά στο εσωτερικό μέρος, τις περισσότερες φορές μεταφέρεται και στα δόντια μας (not cute).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, μετά την εφαρμογή του κραγιόν, να τοποθετήσεις το δάκτυλό σου στο στόμα σου για να φύγει το κραγιόν που πιθανόν να έμενε στα χείλη σου.

Πλέον μπορείς να αποφύγεις τα λάθη
που μπορούν να προκύψουν με το κραγιόν!

xxx

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending