fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 4 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.
P.S: Οι φωτογραφίες σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Giorgia Sarika (Instagram: gi_.gee)

Λάτρεψα από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο total black outfit! H Γεωργία επέλεξε πιο loose trousers και τα συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο και μαύρη ζακέτα! Η γούνινη λεπτομέρεια πάνω στη ζακέτα είναι αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο! Ένα από τα ιδανικότερα outfits για να κυκλοφορήσεις σε μια χώρα όπως η Αγγλία!

Μου άρεσε πάρα πολύ το σκούρο αυτό παντελόνι με το πιο ανοιχτόχρωμο striped πουκάμισο! Τέλειος συνδυασμός! Τα λευκά sneakers από κάτω έδωσαν μια πιο cool πινελιά στο όλο look κι έτσι το έκαναν να μη δείχνει και πολύ επίσημο. Ιδανικό για να πας βόλτα τη νύχτα για ένα ποτό.

3
Στυλιάνα Παναγιώτου (Instagram: pstyliana)

Η Στυλιάνα πολύ έξυπνα συνδύασε basic κομμάτια και δημιούργησε ένα πολύ stylish. Τα lace up heels της έκαναν το look της πολύ κομψό και sexy. Η απλότητα σε αυτό το outfit είναι που το κάνει τόσο εντυπωσιακό. Μου άρεσε πολύ το χρώμα των denim shorts της που δεν είναι ούτε και πολύ σκούρα, αλλά ούτε και πολύ ανοιχτόχρωμα. Έχει το κατάλληλο χρώμα στα jeans για αυτή τη σεζόν! Ιδανικό outfit για τη βραδινή σου έξοδο!

Ακόμα ένα total black outfit στα σημερινά best looks! Παρ’ όλα αυτά το ένα outfit διαφέρει πολύ από το άλλο! Λάτρεψα από την πρώτη στιγμή το “διχτυωτόcropped top της Ευτυχίας με το μαύρο bra t-shirt. Είναι πάρα πολύ cool outfit, και αυτό ταίριαξε τέλεια με το hairstyle που επέλεξε να κάνει: boxer braids. Ιδανικό outfit για την απογευματινή και βραδινή σου βόλτα για καφέ ή ποτό!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending