fbpx

Pink Ribbon Bracelet 2016: Ενημερώσου κι εσύ για τον καρκίνο του μαστού!

Για ακόμα μια χρόνια ο Δούκας Χατζηδούκας, υπογράφει το ροζ βραχιόλι της Esteè Lauder, που δημιουργήθηκε για να στηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο Δούκας έβαλε την καλλιτεχνική του πινελιά και για άλλη μια φορά δημιούργησε ένα πολύ chic, στυλάτο αξεσουάρ που ρόλος του δεν είναι απλά να κοσμεί το χέρι σου, αλλά και να σου θυμίζει την έγκαιρη εξέταση.

Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες:

eleni-menegaki-people-165-3

eleni-menegaki-people-165-8eleni-menegaki-people-165-9eleni-menegaki-people-165-2«Το φετινό βραχιόλι αποτελείται από φυσικό δέρμα οικολογικής κατεργασίας με διακοσμητικό γαζί πυρογραφίας. Επίσης έχει μεταλλικό κούμπωμα light-gold φινιρίσματος που απεικονίζει τρισδιάστατοβουλοκέρι’ με ανάγλυφο το μήνυμα της εκστρατείας και το pink ribbon», δηλώσε ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας.

menegaki_01-n41

Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας είναι “ΤΟGETHER WE ARE STRONGER” και στην καμπάνια πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά η πανέμορφη Ελένη Μενεγάκη. Το Pink Ribbon πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα σε όλα τα σημεία πώλησης Estèe Lauder στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να κυκλοφορήσει και στην Κύπρο.

Κοστίζει μόνο €10,50 και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του στην Κύπρο διατίθενται στο Europa Donna  Κύπρου.

Ενημερώσου και στηρίξε κι εσύ την εκστρατεία ενημέρωσης
κατά του καρκινού του μαστού!

 

Δες επίσης: Η καινούρια σειρά που αποκαλύπτει όσα γίνονται στον κόσμο της αγγλικής Vogue!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending