fbpx

Πρωτοετείς VS Τελειόφοιτοι φοιτητές: Οι εντονότερες διαφορές που σίουρα επρόσεξες!

Έσσιεις μπροστά σου ένα πρωτοετή τζιαι ένα τελειόφοιτο φοιτητή..

Παρατηράς τους τζιαι βλέπεις πως έχουν πάρααα πολλές διαφορές στες συμπεριφορές τους αλλά έχουν μόνο ένα κοινό: Εν τζιαι οι 2 φοιτητές!

Πάμε να δούμε τες διαφορές τους!

 

1
Όρεξη για μάθηση!

Ο πρωτοετής βουρά με ενθουσιασμό να παρακολουθήσει τες διαλέξεις! Νιώθει πως τζείνα που ακούει μέσ’ την τάξη εν πυρηνική φυσική τζιαι ότι εν να γίνει διάνοια. Γι’ αυτό ακούει τα με πολλή προσοχή! Εν πάει να έσσιει 40 πυρετό, εν να πάει πανεπιστήμιο γιατί διψά για μάθηση!

Ο παλιός είναι αλλιώς όμως… 

hangover student night

Χαλαρά εν να ξυπνήσει, τζιαι χαλαρά εν να πάει στο μάθημα του (αν πάει φυσικά)… Εν να πίνει το φραπέ του μες την τάξη, εν να μπαίνει Facebook, Instagram τζιαι εν να λαλεί καμιά τσιόφτα για να περάσει η ώρα. Aφού τζείνα που διδάσκει ο καθηγητής, είτε ξέρει τα πόξω τζιαι νεκατωτά, είτε εν καταλάβει Χριστό! (*Βασικά το 2ο!)

2
Οικειότητα με συμφοιτητές και καθηγητές!

Ο πρωτοετής μιλά ευγενικά σε ούλλους του τους συμφοιτητές για να μεν έσσιει πρόβλημα με κανένα! Προσπαθεί να δημιουργήσει φιλίες τζιαι κανονίζει εξόδους με το τμήμα του, ή βρέθουνται σε σπίθκια συμφοιτητών τους για να γνωριστούν καλύττερα. Με τους καθηγητές του έσσιει πολλά τυπική σχέση! Αν θα τους μιλήσει εν να τους μιλήσει πολλά ευγενικά, στον πληθυντικό τζιαι εν να αντρέπεται!

Τον τελειόφοιτο πολλά απλά εν τον κόφτει τίποτε! 

students exams

Έσσιει τους παρέες του τζιαι ξέρει ποιους συμπαθά τζιαι ποιους όι – ξέρουν το τζιαι τζείνοι γιατί δείχνει τους το! Με τους καθηγητές του, είτε έσσιει φιλική σχέση τζιαι κάμουν πλάκες μες την τάξη, γιατί ξέρουν τον πολύ τζιαιρό, είτε εν στα “μασσιαίρκα”, γιατί ο ένας κάμει τη ζωή του άλλου δύσκολη (π.χ. εν η 2η φορά που τον κόφκει στο μάθημα).

3
Νυχτερινές έξοδοι!

Ο πρωτοετής θέλει να πάει σε ούλλααα τα events τζιαι ούλλαα τα parties, clubs, μπαράκια! Εν θέλει να χάσει τίποτε! Θέλει να ζήσει φοιτητική ζωή! Αν έσσιει φοιτητικό party πόψε, ξέρεις πού θα τον βρεις! 😉

Ο τελειόφοιτος;

o-friends

Επήεν σε πάρα πολλά φοιτητικά parties τζιαι απλά εβαρέθηκεν τα! Ακούει για μπουάτ ή για φοιτητικό party τζιαι κλώθει καντούνι! Προτιμά να πάει στο στεκκούι του με την παρέα του χαλαρά! Κάπου που έσσιει πιο μεγάλο κόσμο (ηλικιακά) τζιαι ξέρει ότι εν να περάσει ωραία!

4
Ντύσιμο!

Ο νέος είναι ωραίος! Βασικά προσπαθεί το! Εν να ντυθεί, να κοκκετταριστεί για να πάει πανεπιστήμιο! Είπαμεν το τζιαι πιο πάνω: έσσιει όρεξη να πάει μάθημα γι’ αυτό τζιαι σάζεται!

Ο παλιός όμως εν φακκά πενιά!

Dolce-Gabbana-Autumn-Winter-2012-Men’s-Gym-Sportswear-21

 Όπως ξυπνά, φορεί τες φορμούες του τα αθλητικά τζιαι πάει μάθημα! Βαρκέται ρε παιδί μου να σαστεί τζιαι για το πανεπιστήμιο! Έκαμεν το τζιαι τζείνος στες αρχές που εξεκίνησε τα φοιτητικά του χρόνια αλλά εκουράστηκε!

Αφού το πανεπιστήμιο εγίνηκεν το 2ο του σπίτι πλέον εν τον κόφτει πώς θα πάει! (εκτός που μερικούς -μαζί τζιαι ‘μένα- που σαζούμαστε στην τρίχα για να πάμε πανεπιστήμιο…)

Είδες τζι’ εσύ τούτες τες διαφορές στους φοιτητές του πανεπιστημίου σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending