fbpx

Η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει κάτι καινούριο εκτός απο παπούτσια!

Κι ενώ κυκλοφορούν φήμες για την επαναφορά του Sex and the City στην μικρή οθόνη, η Sarah Jessica Parker έκανε μια δήλωση που μπορεί να μην αφορά τη σειρά, αλλά εμάς μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Δες εδώ τι ανακοίνωσε:

Μετά την επιτυχία που είχαν οι συλλογές παπουτσιών που σχεδίασε, αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα βήμα στον χώρο της μόδας. Αυτή τη φόρα σχεδιάζοντας ρούχα και συγκεκριμένα παραλλαγές σε ένα από τα πιο iconic κομμάτια της μόδας.

Μέσα από τον λογαριασμό του Instagram της επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός –που υποδυόταν την Carrie Bradshaw- για να ανακοινώσει ότι αυτή τη σεζόν θα κυκλοφορήσει μια σειρά από LBD (Little Black Dresses).

Θα σχεδιάσει δηλαδή μικρά μαύρα φορέματα. H ίδια λοιπόν φορώντας midi little black dress που θυμίζει λίγο 50᾽ς και στριφογυρίζοντας έκανε την ανακοίνωση της.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι η συλλογή θα είναι επιτυχημένη, πρώτο γιατί έχει την υπογραφή της Sarah Jessica Parker και δεύτερο γιατί ο χώρος της μόδας λατρεύει τα LBD!

sjp

“Ποτέ δεν είσαι υπερβολικά ή όχι αρκετά επίσημα ντυμένη με ένα Μικρό Μαύρο Φόρεμα” Karl Lagerfeld 

 

Δες επίσης: H Victoria Beckham ετοιμάζει κάτι καινούριο: Μια νέα συλλογή καλλυντικών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending