fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 3 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.
P.S: Οι φωτογραφίες σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

1
Δάφνη Γεωργίου (Instagram: daphnegeorgiouu)

Ένα καταπληκτικό outfit από τη Δάφνη! Δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Λατρεύω τα μαύρα strap heels της αφού κάνουν το όλο outfit πολύ κομψό! Συνεχίζω με το παντελόνι της που είναι ένα από τα πιο fashionable παντελόνια της φετινής σεζόν! Η χρυσή ρίγα στο πλάι και το άνοιγμα του παντελονιού κάτω, το κάνει ακόμα πιο ωραίο! Μου άρεσε πάρα πολύ που ολοκλήρωσε το outfit της με choker στο λαιμό και κόκκινο mat lipstickWow!

Εδώ βλέπουμε ένα outfit σε σκούρες αποχρώσεις από τον Αρσένιο! Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο στο look του είναι το μαύρο fedora hat που έβαλε! Το denim jacket του -παρόλο που δεν το φοράει- είναι η πιο σωστή επιλογή σε σακάκι που μπορούσε να επιλέξει. Μου άρεσε επίσης, που αντί για σκούρο χρώμα παπούτσια επέλεξε άσπρα sneakers! Well done Αρσένιε!

Η Αγγελική είμαι σίγουρη ότι εντυπωσίασε τους πάντες με αυτό το outfit στο fashion week της Νότιας Αφρικής! Είναι ένα από τα πιο chic outfits που έχω δει! Λάτρεψα το συνδυασμό της metallic pleated φούστας με το άσπρο blazer από μέσα. Φαίνεται ότι είναι bodysuit! Η ζώνη στη μέση, το χρυσό choker στο λαιμό και τα slicked back hair της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο look! Μπράβο Αγγελική!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending