D.I.Y: Μετατρέψτε τις σκιές των ματιών σε υγρό eyeliner με ένα μόνο υλικό! (βίντεο)

Και ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να έχει στη συλλογή της αμέτρητες αποχρώσεις eyeliner; Για τις πιο πολλές αυτό είναι ακατόρθωτο, γι’ αυτό και παραμένουν σταθερές στις αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου.

Υπάρχουν απίστευτα beauty tips σχετικά με σκιές και eyeliner. Ένα από αυτά συνδυάζει και τα δύο: είναι πώς να μετατρέψετε τις σκιές σας σε υγρό eyeliner, έχοντας έτσι όποια απόχρωση eyeliner επιθυμείτε χωρίς περιττά έξοδα! Το μυστικό κρύβεται σε ένα μόλις υλικό, και αυτό είναι οι σταγόνες ματιών!

Ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

 Βήμα 1ο: Διάλεξε το χρώμα σκιάς που σας αρέσει

eyeshadow-liner

Διαλέξτε την αγαπημένη σας σκιά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σαν eyeliner και πάρτε μια μικρή ποσότητα από αυτή και τοποθετήστε την σε μια καθαρή επιφάνεια.

Βήμα 2ο: Σταγόνες ματιών

117b48_b07f16b1957b47d79fec50a573c921b9Ρίξτε λίγες σταγόνες ματιών στη σκιά και ανακατέψτε με ένα πινέλο μέχρι αυτό να γίνει ένα μείγμα.

Βήμα 3ο: Εφαρμόστε την στο χέρι σας

img_4814Με το πινέλο του eyeliner σας, πάρτε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα και εφαρμόστε το στο πίσω μέρος του χεριού σας για να ελέγξετε αν έχετε την επιθυμητή ένταση χρώματος, και προσθέστε κι άλλη σκιά η σταγόνες ματιών μέχρι να έχετε την απόχρωση που θέλετε!

Είναι τόσο εύκολο! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα looks μακιγιάζ με όποια απόχρωση eyeliner επιθυμείτε!

 

Δείτε επίσης: Review προϊόντος: Σκιά “Brow Pow” για τα φρύδια!