fbpx

Αν χρειάζεσαι καινούριο laptop, στη Bionic έχεις έκπτωση!

Το laptop είναι (ίσως) η πιο χρήσιμη συσκευή, τόσο στη διάρκεια των σπουδών σου, όσο και στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το χρειάζεσαι σχεδόν σε κάθε δραστηριότητά σου… για το διάβασμα και τις εργασίες, για να ακούσεις μουσική και να δεις ταινίες, για να μιλήσεις με φίλους και να “κινηθείς” στα social media! Άρα, επιβάλλεται να κάνεις τη σωστή επιλογή κατά την αγορά του! Και φυσικά επιβάλλεται να κάνεις ένα καλό, οικονομικό deal!

Αυτή την περίοδο, στη Bionic μπορείς να βρεις όλα τα laptops, με έκπτωση μέχρι και 30%!

Με τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε μάρκες, όπως Dell, Lenovo, HP, ASUS, Toshiba, αλλά και σε δυνατότητες των υπολογιστών (Intel i5, Intel i7, Gaming Laptops), είναι σίγουρo ότι θα πετύχεις ένα καλό συνδυασμό τιμής και χαρακτηριστικών (features). Επίσης, εάν προτιμάς λογισμικό macOS, εννοείται πως μπορείς να βρείς όλα τα MacBooks της Apple.

Η έκπτωση ισχύει μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, γι’ αυτό δες τι θα ήθελες να αγοράσεις στο bionic.com.cy.

Μπορείς να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά ή να επισκεφθείς τα καταστήματα της Bionic σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, για να το δεις από κοντά. Ίσως λίγη βοήθεια από το έμπειρο προσωπικό στο κατάστημα να σε καθοδηγήσει κατάλληλα για να κάνεις μια πιο σωστή επιλογή, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Και κάτι ακόμη… είναι αλήθεια πως ένα laptop δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έτσι “ασυνόδευτο”! Γι’ αυτό η Bionic σου δίνει και πολλές επιλογές σε accessories, όπως τσάντες, mouse, headsets, speakers και ότι άλλο σου είναι χρήσιμο, όπως για παράδειγμα ένα καλό anti-virus! Για να κάνεις το νέο σου υπολογιστή όσο πιο λειτουργικό και ασφαλή γίνεται!

Καλό είναι να επισκέπτεσαι συχνά τη σελίδα της Bionic, γιατί κατά περιόδους μπορείς να πετύχεις πολύ καλές προσφορές!

2
Καλές αγορές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending