fbpx

Όταν ο Stephen Ireland “πέθανε” τη γιαγιά του!

Ο Ιρλανδός μέσος, Stephen Ireland, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το μπαμ στην καριέρα του. Λίγο οι επιλογές του, λίγο ο χαρακτήρας του δεν τον βοήθησαν να έχει την ανέλιξη που θα μπορούσε! Χαρακτηριστικό παράδειγμα του χαρακτήρα του μέσου της Stoke ήταν ένα περιστατικό που έγινε πριν 10 χρόνια και αφορούσε την γιαγία του!

Δες τι έγινε παρακάτω:

 

Το 2007, που λέτε, η Ιρλανδία θα αντιμετώπιζε την Τσεχία. O Ireland, ο οποίος τότε ήταν μέλος της εθνικής της χώρας της οποίας φέρει και το όνομα, ζήτησε να εξαιρεθεί από την κλήση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αιτία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο θάνατος της γιαγιάς του. 

Ήταν τόσο το θράσος του μέσου που ζήτησε να εξαιρεθεί και από ένα παιχνίδι της, τότε, ομάδας του, Manchester City, αφού όπως είπε στον προπονητή του, Sven – Goran Eriksson, ακόμα θρηνούσε ενώ έπρεπε να βοηθήσει με τις ετοιμασίες της κηδείας.

stephen-ireland

Βέβαια, όλη η ιστορία ήταν ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο αποκαλύφθηκε, με τον μέσο να αναγκάζεται να “αναστήσει” την γιαγιά του και να απολογηθεί. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως από τότε δεν ξανακαλέστηκε στην εθνική.

Όσο για την αιτία που “πέθανε” την γιαγιά του: Ήθελε να πάει στο κορίτσι του που ένιωθε μόνη της και να περάσει λίγες μέρες μαζί της ο μπαγάσας!

Άμα αγαπάς την χώρα σου…

 

Δες επίσης: Οι 5+1 πιο τεμπέληδες ποδοσφαιριστές των τελευταίων χρόνων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending