fbpx

Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Μπορεί φέτος να καθιερώσαμε τα best looks κάθε εβδομάδα, αλλά όλα ξεκίνησαν πέρσυ όταν εμείς βρίσκαμε ωραία φοιτητικά outfits ή αλλιώς όπως είναι γνωστά σε εσάς ως uni trends! Καιρός ήταν να αρχίσουμε και φέτος να κάνουμε το ίδιο! Κάθε δύο εβδομάδες να ξέρετε ότι θα μπαίνουν ωραία φοιτητικά outfits που θα φωτογραφίζουμε!

Μπορείτε όμως κι εσείς να μας στείλετε τα δικά σας φοιτητικά outfits κάνοντας μας tag στο Instagram και χρησιμοποιώντας το δικό μας hashtag #studentlifetrends!

Αυτή την εβδομάδα, στο uni trends #1 post μας επιλέξαμε σε μια βόλτα μας στο πανεπιστήμιο τα outfits που μας άρεσαν!

Have a look:

1
Σταύρος Ματθαίου – Τμήμα Μηχανολογίας 1ο έτος

Πολύ ωραίο sport look! Μου άρεσε που ο Σταύρος ακολουθεί τα trends και φόρεσε ψηλές κάλτσες με τα αθλητικά του! Με ενθουσίασε το χρυσό ρολόι και τα γυαλιά! Μπράβο!

2
Βαλάντω Θεμιστοκλέους – Τμήμα Δημοσιογραφίας 3ο έτος

Total black outfit για τις ζεστές μέρες στο πανεπιστήμιο! Μου άρεσε που έβαλε γκρίζα παπούτσια για να “σπάσει” τη μονοτονία του μαύρου! Η Βαλάντω δημιούργησε ένα πολύ ωραίο αθλητικό outfit! Η πόζα και το στυλ έκαναν την φωτογραφία ακόμα πιο ωραία!

3
Γιάννος Μούγη – Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών 4ο έτος 

Ένα πολύ απλό, αλλά ταυτόχρονα ωραίο outfit! Και αυτό είναι για να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να είστε στυλάτοι και στο πανεπιστήμιο! Ο Γιάννος πολύ σωστά επέλεξε να βάλει το must χρώμα της σεζόν: το χακί, συνδυασμένο με denim shorts!

4
Άντρια Σολωμού – Τμήμα Διοικήσης Επιχειρήσεων 3ο έτος 

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων της backpack της Άντριας με τα flatform converse της! Τα mom jeans της έδεσαν πολύ αρμονικά με το λευκό crop top της! Τέλειο outfit, μπράβο!

5
Αντρέας Παπαμιχαήλ – Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικά 4ο έτος

Απλό, καθημερινό outfit για το πανεπιστήμιο! Μου άρεσε πάρα πολύ που τα γκρίζα converse του συνδυάστηκαν με τις λεπτομέρειες που είχε πάνω το t-shirt του!  Ωραίο φοιτητικό σύνολο από τον Αντρέα!

6
Ανδρονίκη Έλληνα – Τμήμα Δημοσιογραφίας 3ο έτος

Ένα πολύ patchy outfit! Αυτό το λέω γιατί και το top, αλλά και τα jeans της Ανδρονίκης είχαν πάνω stickers ή αλλιώς patches. Τα adidas sneakers της με διάφορα χρώματα, ολοκλήρωσαν το όλο sport – cool outfit της!

7
Άρης Νικολάου – Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών 3ο έτος

Ένα πολύ ωραίο outfit από τον Άρη! Μπορεί να είναι απλό ντύσιμο, αλλά είναι ιδανικό για το πανεπιστήμιο: t-shirt, denim shorts και αθλητικά! Η πόζα σε αυτή τη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!

8
Ανδρόνικος Χρυσάνθου – Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας 4ο έτος

Outfit σε πιο σκούρες αποχρώσεις από τον Ανδρόνικο! Απ’ ότι φαίνεται άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στο φθινοπωρινό mood! Ακόμα ένα απλό, casual, ωραίο και φοιτητικό outfit!

 

Κάντε μας κι εσείς tag στο Instagram μας,
ή χρησιμοποιήστε το hashtag μας #studentlifetrends
για να μπείτε στα ωραία φοιτητικά outfits της εβδομάδας!

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending