fbpx

Oι 11 κορυφαίες φαλάκρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ας μιλήσουμε για τρίχες! Ή καλύτερα την απουσία τους!

Είναι βλέπεις κάποιοι ποδοσφαιριστές που έγιναν γνωστοί λόγω της φαλάκρας τους. Ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που ήταν σύγχρονοι υπερήρωες στα μάτια των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων με μυστικό όπλο την καλογυαλισμένη τους φαλάκρα!

Μαζέψαμε μια ολόκληρη εντεκάδα από τέτοιους και σας την παρουσιάζουμε!

Δες ποιοι είναι παρακάτω:

1
Fabien Barthez

Με διαφορά ο πιο γνωστός τερματοφύλακας που να συνδυάζει ικανότητες και τρέλα σε απίστευτα υπερθετικό βαθμό! Μην ρωτήσετε που οφείλεται αυτός ο συνδυασμός! Απλά, κοιτάξτε τη φωτογραφία!

2
Juan Sebastian Veron

Μια από τις πιο “αλήτικες” φαλάκρες που είχαμε την τιμή να θαυμάσουμε στα γήπεδα μας είναι και ο μεγάλος μέσος από την Αργεντινή!

Δυνατός, με απίστευτη τεχνική και πάσα ενώ παράλληλα είναι και ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του αργεντίνικου ποδοσφαίρου!

3
Jan Koller

Ποιος δεν είδε τον ύψους 2,02 επιθετικό και να μην τον φοβηθεί; Έκανε πολύ μεγάλη καριέρα σε Anderlecht και Borussia Dortmund (κυρίως) με απίστευτα στατιστικά σκοραρίσματος!

Ο Koller είναι κλασικό δείγμα ανθρώπου που δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσεις!

4
Claude Makelele

Φαλάκρα για φίλημα! Τόσο απλά! Μπορεί ο Laurent Blanc να φιλούσε την φαλάκρα του Barthez στο Μουντιάλ του 1998, αλλά αν μπορούσαμε αυτή είναι η κεφάλα που θα φιλούσαμε ακόμα!

Απίστευτο μηχανάκι, έδωσε νέα διάσταση στη θέση του αμυντικού μέσου!

5
Arjen Robben

Ο εξτρέμ της καρδιάς μας! Ο μεγάλος Ολλανδός που από το ξεκίνημα, ακόμα, της καριέρας του είχε αποφασίσει πως θα πορευτεί χωρίς μαλλιά δεν γινόταν να απουσιάζει από μια τέτοια λίστα!

Ότι πιο όμορφο, ποδοσφαιρικά, συνοψίζεται στο καλογυαλισμένο κεφάλι του “γυάλινου” Arjen Robben!

6
Patrick Vieira

Η πιο αρχοντική φαλάκρα που έπαιξε στα γήπεδα της Premier League! Απαράμιλλο στυλ, εξαιρετικός αμυντικά, εξωπραγματικός στην επίθεση και ίσως ο κύριος λόγος που η Arsenal ήταν από άλλο πλανήτη στις αρχές της περασμένης δεκαετίας!

7
Roberto Carlos

Υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με ποδόσφαιρο και να μην θαύμασε τον κορυφαίο αριστερό μπακ που έβγαλε ποτέ η Βραζιλία;

Το ισχυρό του σουτ ακόμα στοιχειώνει αρκετούς αμυντικούς ενώ ήταν και εξαιρετικός τεχνικά με απίστευτα ανεβάσματα στο αντίπαλο μισό! Και όλα αυτά με όπλο την φαλάκρα του!

8
Thierry Henry

Ρωτώ εγώ τώρα, είναι τυχαίο που τα καλύτερα του χρόνια ο Henry δεν είχε μαλλιά στο κεφάλι του;

Από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην Premier League και εν πολλοίς όχι άδικα αφού τα είχε όλα! Εκτός από μαλλιά!

9
Jaap Stam

Κοίταξε καλά την φωτογραφία και βρες ένα λόγο για να μην θεωρηθεί αυτός ο τείχος εξ Ολλανδίας ένας εκ των καλύτερων αμυντικών όλων των εποχών!

Πάνω του στηρίχτηκε η μεγάλη Manchester United στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ενώ η φάτσα του ακόμα στοιχεώνει πολλά μωρά! Αιτία, πέρα από το σπάνια χαμογελαστό του πρόσωπο είναι και η φαλάκρα!

10
Henrik Larrson

Στο ξεκίνημα της καριέρας του ο θρύλος της Celtic κυκλοφορούσε με ράστα! Από την μέρα που έκανε το κεφάλι του, όμως, γλόμπο έγινε πραγματικά ασταμάτητος!

Το αφήνουμε ως εδώ αφού τα 325 του τέρματα σε 576 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο τα λένε όλα για την πιο φονική φαλάκρα που γέννησε ποτέ η Σουηδία!

11
Zinedine Zidane

Με μια μόνο πρόταση: Ο κορυφαίος όλων! Λόγος από μόνος του να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο και αιτία να αγαπήσεις τις ομάδες που έπαιξε με την μοναδική του φαλάκρα, ο “Ζιζού” μας χάρισε ποδοσφαιρικές στιγμές μαγείας που θα μνημονεύονται όσο υπάρχει ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending