fbpx

5 hairstyles ιδανικά για το φθινόπωρο!

Τις τελευταίες μέρες, θέλω πολύ να κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου – όχι στο χρώμα εννοείται- αλλά στα hairstyles. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δε με ενθουσιάζουν τα boxer braids, αφού είναι trend εδώ και ενάμιση χρόνο! Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο!

Και αφού πρόσφατα ήταν ο μήνας μόδας, σκέφτηκα να βρω μέσα από street style φωτογραφίες των αγαπημένων μας μοντέλων και bloggers, hairstyles ιδανικά για το φθινόπωρο.

Η μόνη που πραγματικά έκανε πολλές αλλαγές στα μαλλιά της καθημερινά, ήταν η Chiara Ferragni. Γι’ αυτό έκανα ένα search στο blog της The Blonde Salad και βρήκα τα καλύτερα – νεανικά χτενίσματα για εσάς!

Πάμε να τα δούμε:

1
Half up/ half down με double buns

Ένα πολύ παιχνιδιάρικο hairstyle! Ένα πολύ νεανικό, fresh, και in- fashion χτένισμα! Αν και η Chiara προτίμησε να κάνει αυτό το hairstyle για να εντυπωσιάσει στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, εγώ νομίζω θα το προτιμούσα με πιο casual look! Με ένα άσπρο top, high waisted jeans και sneakers! Tόσο απλά!

2
Double buns

Αυτό το hairstyle, μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή που το είδα! Παρ’ όλα αυτά δεν ξέρω αν θα το δοκίμαζα πάνω μου, αφού πιστεύω ότι δε μου ταιριάζει! Προσέξτε να μην τραβήξετε πολύ τα μαλλιά σας καθώς κάνετε τα buns σας, γιατί είναι πιο ωραίο να μην είναι τόσο κολλημένα πάνω στην κεφαλή σας!

3
Messy bun

Αυτές τις μέρες το μόνο που προλαβαίνω να κάνω είναι αυτό το χτένισμα! Μου αρέσει επειδή όπως και να είναι τα μαλλιά μου, απλώς τα μαζεύω πάνω και αφήνω λίγες τούφες δεξιά-αριστερά για να μη φαίνεται τόσο “στημένο”. Αυτό το hairstyle το συνδυάζω με μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια! Το κάνει και πιο επίσημο για βράδυ, αλλά και πιο περιποιημένο για την πρωινή σου έξοδο!

4
Messy ponytail

Χαμηλή αλογοουρά με αφέλειες μπροστά! Ένα από τα πιο αγαπημένα μου hairstyles! Είναι αυτό που σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου! Είναι ένα hairstyle που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε πρωινό, αλλά και βραδινό look!

5
Braids – half up

braids-chiaraΈνα απλό, αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό hairstyle! Αν και προτιμώ αυτού του είδους hairstyles για άνοιξη και καλοκαίρι που είναι πιο “young-wild and free εποχές” κατ’ εμένα, αυτό μου άρεσε! Δεν ξέρω γιατί. Ϊσως επειδή το συνδύασε με ένα πιο rock outfit!

Είναι όλα πανεύκολα,
και είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να τα κάνετε από μόνες σας!
Ποιο θα επιλέξετε για την επόμενη σας έξοδο;

 

Δες επίσης: Tips για να αποκτήσετε μακριά μαλλιά εύκολα και γρήγορα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending