fbpx

Αυτά είναι τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Το γκολ είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα και για την εξέλιξη ενός αγώνα. Σαν οπαδοί στις κερκίδες περιμένουμε να πετύχει η ομάδα μας γκολ, να πανηγυρίσουμε ανεξάρτητα από το χρονικό σημείο που θα έρθει.

Όταν όμως το γκολ το πανηγυρίσουμε στα πρώτα δευτερόλεπτα ενός αγώνα τότε όλα αλλάζουν και η ομάδα μας ξεκινάει, όπως λέμε, με τους καλύτερους οιωνούς.

Έτσι και εμείς σας παρουσιάζουμε τα γρηγορότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

1
Τim Cahill 

Αρχή κάνουμε με τον αγώνα για το πρωτάθλημα του MLS στις ΗΠΑ και στον Καναδά, όπου χρειάστηκαν μόλις οκτώ δευτερόλεπτα για να επιτευχθεί γκολ. Ο Tim Cahill επιχείρησε ένα μονοκόμματο σουτ δεκαπέντε μέτρα μακριά από την εστία και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με το καλημέρα του αγώνα!

2
Patrick Fabiano

Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ του Κουβέιτ και συγκεκριμένα σε αγώνα ανάμεσα στην Kazma και την Al Yarmouk. Σε αυτό τον αγώνα χρειάστηκαν 7 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ ο Βραζιλιάνος Patrick Fabiano με κεφαλιά και έτσι να πετύχει ένα πολύ γρήγορο γκολ.

3
Roy Makaay

https://www.youtube.com/watch?v=8SoNBNg6VkE

Και φυσικά σε μια μεγάλη διασυλλογική οργάνωση όπως το Champions League δεν θα μπορούσε να μην υπήρχε γρήγορο γκολ. Στα δέκα δευτερόλεπτα ο Roy Makaay της Bayern Munich πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κλέψιμο της ομάδας του εναντίον της Real Madrid.

4
Jan Sykora

Μιας και αναφέραμε το Champions League δεν μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Europa League. Στο αγώνα της Qarabag με την Slovan Liberec σημειώθηκε λοιπόν το πιο γρήγορο γκολ με σκόρερ τον Jan Sykora μετά από την ασίστ του Milan Baros στο δέκατο με ενδέκατο δευτερόλεπτο.

5
Asmir Begović

Ποιος είπε ότι οι τερματοφύλακες δεν βάζουν γκολ και μάλιστα στα πρώτα δευτερόλεπτα; O περίφημος Asmir Begović στον αγώνα της Stoke City ενάντια στην Southampton στο δέκατο τρίτο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού άσχετα αν το ήθελε ή όχι, έστειλε την μπάλα από την δική του περιοχή στο αντίπαλο πλεκτό!

6
Karim Bellarabi

Όπως λέει και ο σχολιαστής του αγώνα στο πιο πάνω βίντεο, το γκολ του Karim Bellarabi σε μόλις εννιά δευτερόλεπτα αγώνα, είναι το πιο γρήγορο γκολ που μπήκε ποτέ στην ιστορία της Bundesliga. Αν και είχε απέναντι του μια ομάδα του βεληνεκούς της Dortmund τίποτα δεν τον σταμάτησε από το να γράψει ιστορία!

7
Jesús Navas

Εντάξει εδώ θα μου πείτε έβαλε και το χεράκι του ο γκολκίπερ και συμφωνώ. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από το λάθος του τερματοφύλακα της Tottenham και ο Jesús Navas σαν καλός κυνηγός πέτυχε ένα πανέμορφο και συνάμα δύσκολο γκολ στο πολύ γρήγορο δέκατο τέταρτο δευτερόλεπτο του αγώνα.

8
Vuk Bakic

Για το τέλος άφησα το πιο γρήγορο από το γρήγορα γκολ! Γκολ σε δύο δευτερόλεπτα από τον ποδοσφαιριστή της GSP Πόλετ, Vuk Bakic. Από το εναρκτήριο λάκτισμα ”ξαπόλησε” ένα κεραυνό που λέμε και στην Κύπρο και μετά από αυτό λες τι έβαλε ο άνθρωπος!

Τι άλλο να πω απλά απολαύστε το.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending