fbpx

Οι 3 τύποι φοιτητών που (σίουρα) επήρε το μάτι σου σε κάθε σημείο του πανεπιστημίου!

Φοιτητούδια everywhere! Οι φοιτητές, αμέτρητοι και όλοι με εντελώς διαφορετική προσωπικότητα και στυλ.

Ωστόσο, είμαι σίγουρη πως όλοι σας θα προσέξατε πως πέρα από τη διαφορετικότητα μας, υπάρχουν και τρομερές ομοιότητες με την εμφάνιση μας και με ό,τι εξυπακούεται από αυτήν!

Τι εννοώ;

Ας πάμε να δούμε τα standard types φοιτητών του uni:

 

1
Οι «bodybuilder-άες» που… αυξάνονται με ταχύτητες φωτός!

Εν okay αγοράρες… Εκαταλάβαμεν το πως σας αρέσκει το γυμναστήριο τζιαι πως λύετε αμέτρητες ώρες τζει μέσα…

Ναι ναι, είστε ωραίοι τζιαι σίουρα εν περνάτε απαρατήρητοι που το γυναικείο πληθυσμό! Αλλά νομίζω εν ώρα σας να χαλαρώσετε λλίοοο! Λυπηθείτε τις κοπέλες που εν μικροκαμωμένες τζιαι για να σας αγκαλιάσουν, χρειάζεται να ανοίξουν τα χέρια τους… 180 μοίρες!

Ή πάλι, σεβαστείτε τα υπόλοιπα αγόρια που προσπαθούν να κερδίσουν το γυναικείο βλέμμα μόνο με το χαμόγελο τζιαι το βλέμμα τους! Respect guys!

2
Τα «fashion icons»… τα πρότυπα!

Πρόκειται κυρίως για τις κοπέλες μας, που έχουν πάντα στο πανεπιστήμιο μια ξεχωριστή και αξιοζήλευτη εμφάνιση! Θα τις είδατε περιποιημένες που την κορυφή ως τα νύχια τζιαι με την τελευταία λέξη της μόδας να φιγουράρει απίστευτα πάνω τους!

Από αυτές τες κορούδες μαθαίνουν τζιαι οι λιγότερο ενημερωμένες για το τι εν πιο επίκαιρο στη μόδα! Έτσι μπράβο, να αλληλοβοηθούμαστε!

pexels-photo-62691-largeΑλλά άτε, να μεν αδικήσω τζιαι τα αγόρια μας. Ειδικά φέτος έσσιει πολλούς στυλάτους τζιαι άνετα πιάνουν βραβείο για το καλύτερο ντύσιμο-εμφάνιση της χρονιάς! Πράουντ οφ γιου!

3
Οι πιο casual… «φορμούες τζιαι κανεί»!

Τζιαι ναι, εν οι πιο ωραίοι όλης της υπόθεσης! «Μα εν κανεί που εν να ξιβολευτούμε που το σπιτούι μας για να έρτουμε πανεπιστήμιο, τζιαι να παίξουμε τα “μελετηρά” παιδιά, εν να φορήσουμε κάτι άλλο εκτός που τις άνετες μας τις φορμούες;»

Όι καλέ! Προς Θεού! Αφού βολεύκουν τζιαι καλύτερα όταν θελήσουμε να απλώσουμε ή να τεντωθούμε στην καρεκλούα μας – ειδικά όταν το μάθημα πάρει τις διαστάσεις της βαρεμάρας τζιαι καταλάβεις πως ο καθηγητής σου (μάλλον) έσσιει να μιλήσει που το 1900Υποστηρίζουμε φορμούες!

Εσύ επρόσεξες κάποιο άλλο standard τύπο φοιτητή/τριας στο πανεπιστήμιο;

 

Δες επίσης: Τα 10 + 1 “μοντέλα” φοιτητών που θα δούμε σίγουρα κάθε μέρα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending