fbpx

Τα περιοδικά που διαβάζαμε όλοι όταν ήμασταν έφηβοι!

Και μια αναδρομή στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια… Ποιος θυμάται τότε που εν ήταν τόσο διαδεδομένο το Internet τζιαι ήμασταν μιτσιοί, αντί να κολλούμε στις οθόνες των κινητών μας, κολλούσαμε στα περιοδικά;

Επεριμέναμε πώς και πώς να τελειώσει ο μήνας ή η εβδομάδα για να πιάμε (με το μικρό μας χαρτζιλίκι) το αγαπημένο μας περιοδικό που το περίπτερο της γειτονιάς!

Αφίσες, αυτοκόλλητα, αφιερώσεις, γράμματα, αλληλογραφία, αγαπημένοι σταρ ήταν μερικά που τα πράματα που μας εκάμναν να θέλουμε να πάμε να τα αγοράσουμε.

Ένα δείγμα από αυτά είναι και τα πιο κάτω:

 

1
Παιδική χαρά

Αυτό το περιοδικό το βρίσκαμε στο σχολείο και έπρεπε να κάνουμε συνδρομή σε αυτό. Πολύ ελκυστική η Παιδική Χαρά, αφού στη μέση του περιοδικού είχε 2 σελίδες αυτοκόλλητα και ίσως ήταν και ο μόνος λόγος που εκάμναμε συνδρομή.

2
Ζωή του Παιδιού

Ακόμα 1 περιοδικό που βρίσκαμε στο σχολείο και χρειαζόταν συνδρομή. Όπως και στην Παιδική Χαρά, οι περισσότεροι εν είχαν ιδέα τι περιεχόμενο είχε, μιας και η μόνη τους έννοια ήταν τα αυτοκόλλητα!

3
Παιδικές ώρες

Ένα αγαπημένο παιδικό περιοδικό που είχε και ποιήματα, ιστορίες, πληροφορίες για τα ζώα, το περιβάλλον και άλλα πολλά. Παρουσιάζονταν με ωραίο τρόπο για να προσελκύσουν το παιδικό κοινό.

4
Super kid:

Ένα πιο μοντέρνο παιδικό περιοδικό που είχε και ιστοριούλες και κόμικς με συγκεκριμένους ήρωες που λατρέψαμε! Είχε επίσης πολλές πολλές αφίσες από τους αγαπημένους σταρ της εποχής κλπ.

5
Super girl, Σούπερ και Σούπερ Κατερίνα:

Ο προσωπικός σύμβουλος και ψυχολόγος για το κάθε κορίτσι στην εφηβεία! Αν δεν εμπιστευκούμασταν τι έλεε το περιοδικό μας εν επροχωρούσε η εβδομάδα! Απεγνωσμένες ακολουθούσαμε πιστές τις συμβουλές του.

Και φυσικά, αγοράζαμεν το αμέσως, μόνο που τους τίτλους του όπως: “Πώς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ, “8 έξυπνα tips για να του τραβήξεις την προσοχή”, “Πώς να αποφύγεις τις τοξικές φίλες” κ.ο.κ.

Διαβάζατε και εσείς κάποια από τα πιο πάνω περιοδικά; Ποια άλλα περιοδικά διαβάζατε;

 

Δες επίσης: 4 αγαπημένες συνήθειες που θα καταλάβουν όσοι γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’90!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending