fbpx

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές διεκδικούν τον τίτλο της μεγαλύτερης χαμένης ευκαιρίας!

Το να χάσεις ένα σίγουρο τέρμα δεν είναι ασυνήθιστο. Εξάλλου η ατάκα “όλα μπαίνουν και όλα χάνονται” είναι ίσως η πιο γνωστή κουβέντα που θα ακούσεις να βγαίνει από το στόμα οποιουδήποτε ασχολείται με την στρογγυλή θεά. Το θέμα όμως είναι πως θα το χάσεις!

Άσε που έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία και ποιος χάνει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Γιατί άλλο είναι να είναι φάτσα με το τέρμα ο Ronaldo, ο Messi ή οποιοσδήποτε άλλος κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο και άλλο είναι να βρίσκεται απέναντι από την ανυπεράσπιστη εστία ένας άγνωστος επιθετικός. Είναι και θέμα προσδοκιών, δηλαδή.

Για να μην κουράζω όμως περισσότερο, μαζέψαμε σε ετούτη εδώ τη λίστα χαμένες ευκαιρίες από γνωστούς ποδοσφαιριστές και ζητάμε από εσάς τη βοήθεια σας για το ποια είναι η πιο μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Τη δική μας γνώμη θα την δείτε καθώς προχωράτε διαβάζοντας το άρθρο!

1
Ryan Giggs

Γιατί ρε Ryan αγόρι μου; Αυτή είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό κάθε φίλου του ποδοσφαίρου μόλις δει τι έχασες! Ενώ είσαι ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ που πάτησαν ποτέ χορτάρι απέδειξες περίτρανα πως και οι μεγάλοι μπορεί να χάσουν τα σίγουρα! Ανυπεράσπιστη εστία, απέφυγες και τον τερματοφύλακα, έπρεπε μόνο να “σκοτώσεις” τη φάση! Μόνο αυτό!

2
Fernando Llorente

Fernando μου, λέβέντη μου και καραπουζουκλί! Όλος ο κόσμος σε θαύμασε σαν ένα μεγάλο σέντερ φορ όσο ήσουν στην Athletic Bilbao! Εδώ κάνεις ντεμπούτο με την νέα σου ομάδα, οι συμπαίκτες σου ετοιμάζουν γκολ στο πιάτο, είσαι στην κυριολεξία μερικά εκατοστά από τη γραμμή και καταφέρνεις (για περί κατορθώματος πρόκειται) να βρεις το δοκάρι! Άξιος! (NOT!)

3
Zlatan Ibrahimovic

Έχω επίγνωση πως βάσει του νόμου του Zlatan, ίσως δεν ζήσω να δω την επόμενη μέρα αφού τον πιάνω στο στόμα μου για κακό. Αλλά πως να παραλείψεις πως ένας επιθετικός της μοναδικής κλάσης του Σουηδού έστειλε την μπάλα στα περιστέρια από απόσταση μερικών χιλιοστών από την εστία; Μπας και δεν έχασε την ευκαιρία ο Zlatan; Μήπως η ευκαιρία έχασε τον Zlatan;

4
Dele Alli

Αγαπημένε μου Dele, η απειρία σου φάνηκε! Πέρασες και τον τερματοφύλακα, και εκεί που έπρεπε να δείξεις πόσο προσηλωμένος επαγγελματίας είσαι σημάδεψες το δοκάρι! Ακόμα και ο εκφωνητής βιάστηκε να πει “Αυτό είναι το 3ο” μόλις πέρασες τον αντίπαλο πορτιέρε! Να το ξέρεις έχεις την συμπάθεια μου!

5
Emile Heskey

Heskey, Heskey, Heskey! Τώρα μπορούμε και εμείς να καταλάβουμε γιατί είσαι περίγελος ανάμεσα στους ποδοσφαιρόφιλους του “Μεγάλου Νησιού”! Έχω μόνο 2 απορίες: Δεν λυπήθηκες τον καημένο τον Downing που έκανε τόσο καλή δουλειά (η πρώτη) και γιατί, άνθρωπε μου, απέναντι σε μια εστία με ύψος σχεδόν 2, 5 μέτρα και πλάτος κάτι λιγότερο από 7, 5 μέτρα να σημαδέψεις το οριζόντιο δοκάρι; Τόσο χασογκόλης;

6
Fernando Torres

Μια βόλτα στο διαδίκτυο θα σας δώσει να καταλάβετε το μέγεθος της “πατάτας” που έκανε εδώ ο Fernando Torres! Αρκεί να σας πούμε οτι πλέον ευκαιρίες τέτοιου τύπου, δηλαδή να είναι ανυπεράσπιστη η εστία και να καταφέρεις να την στείλεις έξω, ονομάζονται ευκαιρίες “Torres”. Τραγικό για έναν επιθετικό που κάποτε ήταν killer με όλη τη σημασία της λέξης, έτσι;

7
Edin Dzeko

Με διαφορά η χειρότερη χαμένη ευκαιρία αυτής της λίστας (για μας)! Με πολύ διαφορά! Ο Dzeko είναι εντελώς αμαρκάριστος από την αρχή της φάσης. Έχει όλο το χρόνο του κόσμου να σκίσει τα δίκτυα με οποιοδήποτε τρόπο θέλει και κάνει ένα τόσο κακό πλασέ που ακόμα και παππούς με αρθριτικά και μειωμένη όραση δεν θα έκανε! Respect, Edin Dzeko! Θέλει πολύ κόπο να χάσεις έτσι μια ευκαιρία σαν αυτή!

Ποιος νομίζεις πως είναι ο μεγαλύτερος χασογκόλης; 

 

Δες επίσης: Οι 9 μεγάλοι γυρολόγοι των γηπέδων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending