fbpx

Το “περπατητό ποδόσφαιρο” έρχεται για να αλλάξει τη ζωή του 50άρη Κυπραίου!

Ποδόσφαιρο! Το άθλημα που 22 άτομα βουρούν μια μάππα που πίσω για να την κλωτσήσουν! Ξέχασε ότι ήξερες μέχρι τώρα, γιατί τα πράματα θα αλλάξουν. Υπάρχει ποδόσφαιρο που εν περπατητό!

Άκου να σου πω έτσι λλία πραματούθκια για τούτο το περπατητό ποδόσφαιρο τζιαι μετά να μπω στο ψητό (στο κυρίως θέμα εννοώ – ο νους σου ολόισια στο φαΐ).

Το περπατητό ποδόσφαιρο έσσιει τους παρακάτω κανονισμούς:

1
Ηλικίες τζιαι προδιαγραφές!

Το παιγνίδι αποτελείται που 5-6 άτομα σε κάθε ομάδα με ηλικίες μεγαλύτερες που 50 ετών. Με βάση τζιαι τον τίτλο του αθλήματος, στο παιγνίδι απαγορεύεται να βουράς. Τζιαι ακόμα κάτι. Το γήπεδο εν σε μικρότερες διαστάσεις που τα κανονικά γήπεδα. Γίνεται σε διαστάσεις φούτσαλ, ή αλλιώς mini football για τους Λεμεσιανούς φίλους μας.

2
Κανονισμοί!

Έννεν λλίοι τζείνοι που υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να υποδέχεται την μάππα με τα σιέρκα μετά από πάσα του συμπαίκτη του. Κανονικά πρέπει να εφαρμοστεί ο κανόνας που ισχύει στο κανονικό ποδόσφαιρο. Εκάμαν πρόβλημα τζιαι για το θέμα των επαφών της μάπας, καθώς τζιαι για τα έμμεσα φάουλ που δίνουνται άμα ένας παίχτης ακουμπήσει την μάππα πάνω που 3 φορές. Επίσης, κανένας παίκτης δεν επιτρέπεται να σηκώνει ταυτόχρονα και τα δύο πόδκια του που το έδαφος. Βασικά τούτος ο κανόνας σίουρα δε τηρείται  αλλά άμαν ο διαιτητής πάρει είδηση ότι γίνεται, διούν φάουλ στον αντίπαλο.

3
Θέματα προς συζήτηση ακόμα!

Ακόμα τζιαι το ύψος που μπορεί να πάρει η μάπα τζιαι το αν πρέπει να υπάρχει όριο είναι προς συζήτηση, αλλά εδηλώσαν ότι προς το παρών δεν πρέπει να ξεπερνά την κελλέ τους, όπως επίσης διαπραγματεύονται τζιαι για το αν πρέπει να επιτρέπονται τα τάκλιν τζιαι η επαφή με αντίπαλο στο μαρκάρισμα.

Τούτα ούλλα υπάρχουν όντως. Αλλά το ωραίο της υπόθεσης εν άλλο! Για πάμε πίσω στο θέμα μας!  “Ποδόσφαιρο περπατητό” αλά… κυπριακά!

 

walking-football

Σκέφτου τωρά να είσαι 55 χρονών Κυπραίος! Θα κάθεσουν έτσι όμορφα τζιαι ωραία πας τον καναπέ σου τζιαι να εθκιάβαζες τα νέα του κόσμου με το tablet σου – σόρρυ επήα πολλά μπροστά – στην εφημερίδα σου τελοσπάντων. Τζιαι συνεχίζω, άτε να πάεις τζιαι κανένα γυρό ως τον καφενέ, τούτο ήταν ούλλο.

Αλλά τωρά πε μου, αν έρτει τζιαι στην Κύπρο τούτο το πράμα ποιος θα σηκώνεται που την ωραία του καρεκλούα τζιαι να πηαίνει; Συμφωνώ ότι θα βοηθήσει πολλά αφού λαλούν ότι το περπάτημα κάμνει πολλά καλό στην υγεία. Θα σου έρκεται 1+1, σαν το shampoo (τζιαι μαλακτικό και shampoo). Δαμέ θα είναι τζιαι παιχνίδι αλλά τζιαι υγεία. Αλλά φίλε μου επιμένω εν στην Κύπρο που ζούμε! Ο Κυπραίος βαρκέται να ταράξει ειδικά στα 60 του, πάει να σηκωστεί τζιαι λαλεί σου αουυυυυυυ την μέση μου όι να παίξει τζιαι μάππα. Τούτο το πράμα εν για τις έξω χώρες όι για εμάς!

Εσύ θα έπαιζες στα 50 σου μάππα;

Δες επίσης: Εσύ το ήξερες πως μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με… το αυτοκίνητο σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending