fbpx

3 tips για να ανανεώσεις το στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις καθόλου λεφτά!

Θέλεις να ανανεώσεις το στυλ σου, αλλά δε θέλεις να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ; Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο, κάνεις λάθος!

Να ξέρετε ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ντυμένη με brands και να δείχνει αδιάφορη και μια άλλη να εντυπωσιάζει φορώντας vintage κομμάτια.

Δες πώς μπορείς να ανανεώσεις το στυλ σου, χωρίς περιττά έξοδα:

1
Αξεσουάρ

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά ένα αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει όλο σας το look. Σίγουρα όλες έχουμε στη ντουλάπα μας μια μαύρη ζώνη. Η ζώνη όσο και αν το θεωρείτε μπορεί να σας δώσει περισσότερο στυλ και να κάνει να φαίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό το outfit σας.

Επίσης, ένα απλό necklace μπορεί να ανανεώσει το στυλ σας και αν ψάξετε στη ντουλάπα της μαμάς και όλο και κάτι θα βρείτε.

2
Πουκάμισο

Σίγουρα υπάρχει στη ντουλάπα μας ένα απλό πουκάμισο. Με ένα πουκάμισο μπορείτε να κάνετε θαύματα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συνδυάσετε το πουκάμισο σας. Αρχικά, μπορείτε να το βάλετε με high waisted jeans, ένα απλό top και από πάνω το πουκάμισο μας ή να το δέσετε στη μέση.

Όσον αφορά τις πιο βραδινές σας εξόδους, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα άσπρο πουκάμισο, jeans και τα αγαπημένα σας block ή strap heels και τσουπ είστε έτοιμες.

3
‘Ασπρο top

Ένα άσπρο top μπορούμε να το συνδυάσουμε με ό,τι έχουμε: με jeans για ένα πιο casual look, με skater ή leather skirt για τις απογευματινές και βραδινές μας βόλτες. Και τα 2 συνδυασμένα με ένα ωραίο κόσμημα για το λαιμό θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

Δες επίσης: Λευκό μπλουζάκι: 5 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις και να είσαι στυλάτη! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending