fbpx

Το Nintendo Switch έρχεται για να αλλάξει τον κόσμο του gaming!

Παρόλο που πολλοί πίστεψαν ότι η Nintendo θα είχε την ίδια κατάληξη με άλλες εταιρίες που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την τεχνολογία στο gaming, φαίνεται πως η εταιρεία δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμη να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο βίντεο πιο κάτω, που κυκλοφόρησε η εταιρεία, θα πάρετε μια γεύση από την επόμενη συσκευή της Nintendo, η οποία όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακή. Το Nintendo Switch είναι μια έξυπνη κονσόλα η οποία μπορεί να μετατραπεί σε κινητή και σταθερή.

Λειτουργεί τόσο σαν “παραδοσιακή” παιχνιδοκονσόλα με χειριστήρια, όσο και σαν κινητή με τον εξής εντυπωσιακό τρόπο: το χειριστήριο αποσυναρμολογείται και τοποθετείται πάνω σε οθόνη που είναι μέρος της κονσόλας! Έτσι συνεχίζεις το παιχνίδι σου σε όποιο χώρο κι αν βρίσκεσαι! Επίσης, τα δύο μέρη του χειριστηρίου, λειτουργούν και ανεξάρτητα! #WOW

Όπως καταλαβαίνετε, η κονσόλα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην την αφήνουν οι χρήστες από τα χέρια τους!

Το Nintendo Switch υπολογίζεται να έχει περίπου 7 ίντζες οθόνη και να υποστηρίζεται από της κάρτες γραφικών NVidia κάτι που έχει συναρπάσει τους gamers.  Η νέα κοσνόλα θα είναι διαθέσιμη για το κοινό τον Μάρτιο του 2017!

Δείτε το βίντεο:


1180x450-open-on-28th-banner

Δες επίσης: Η Google έφτιαξε το δικό της smartphone και φαίνεται εξαιρετικό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending