fbpx

Οι 4+1 τρόποι για να πάρουν άδεια να δουν ποδόσφαιρο οι δεσμευμένοι!

Γυναίκα! Το πανέμορφο αυτό πλάσμα και συνάμα παράξενο, καθώς έχει ως σκοπό να μας κάνει καθημερινά να απορούμε, αλλά δεν παύουμε ποτέ να τις αγαπάμε. Μάλιστα, είναι κρυφό μυστικό ότι χωρίς αυτές στην καθημερινότητα μας δεν ζούμε εκτός από λίγους που μας βγήκαν μισογύνηδες για τους δικούς τους πάντα λόγους.

Η γυναίκα λοιπόν ή η “γεναίκα” όπως θα την αποκαλέσει ο απλός καθημερινός Κυπραίος, από τη στιγμή που θα μπει στη ζωή σου θα σου φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα, ωραία και βασανιστικά! Έλα όμως που είναι και ζηλιάρα, και ζηλεύει την δεύτερη μεγάλη σου αγάπη, την στρογγυλή θεά. Ναι, θα σε αφήκει να κάμεις πολλά πράγματα, αλλά να δεις μάππα με την ησυχία σου ποττέ! Εκτός φυσικά αν της αρέσκει τζιαι της ίδιας η μάππα!

Πώς θα την κάμεις λοιπόν φίλε μου να σε αφήκει να δεις τον αγώνα με την ησυχία σου; Εγώ είμαι εδώ για να σου προτείνω 4+1 τρόπους να πετύχεις τον σκοπό σου!

1
Τα γλυκά

Πε μου ότι έσσιει chance να πάεις σπίτι την ώρα που θα τελειώσεις είτε το μάθημα, αν είσαι φοιτητής, είτε που την δουλειά σου τζιαι να της πάρεις τις σιοκολατούες της, τα ζαχαρωτά της, τα marshmallow της τζιαι να μεν σου πει 1 εκατομμύριο φορές ότι είσαι ο “the best“, ότι είσαι ο “master των αντρών“! Μεταξύ μας τζιαι εμείς πελλανίσκουμε για γλυκά αλλά η σχέση γυναίκας – σιοκολάτας εν κάτι που εν θα μπούμε ποττέ ανάμεσα του! Έτσι λοιπόν φίλε μου εκμεταλλεύτου τούτην ούλλη την αγάπη που θα σου φκάλει, τζιαι σύρτεις ένα “αγάπη μου πόψε παίζει η ομάδα τζιαι θέλω να το δω το match“. Εν θα σου πει όι. Αν σου πει όι σημαίνει ότι κάτι κάμνεις λάθος ή κάμνει αυστηρή δίαιτα!

2
Βραδινή έξοδος

Έρκεται Σάββατο. Έσσιει El Classicο. Έσσιει ντέρμπι του Μanchester. Παίζει η Ντόρτμουντ με την Μπάγερν. Παίζει ο Άνω Κοτσιηνόροτσος με τον Κάτω Πεδουλά! Θέλεις να τα δεις ούλλα! Τζιαι φυσικά, το Σάββατο εν η μέρα των ζευγαριών. Ακούεις πράματα του στυλ “εν μου διάς σημασία, έσσιει τζιαιρό να φκούμε να πάμε κάπου μόνοι μας, είμαστε ούλλη μέρα κλειδωμένοι μες τούντους τέσσερις τοίχους“. Φίλε μου! Ήρτεν η μαγική Παρασκευή όπου θα κάμεις ούλλα τα χατίρκα στο άλλο σου μισό. Θα την πάρεις για φαΐ στο αγαπημένο της εστιατόριο, θα της αγοράσεις μια ανθοδέσμη, θα πάτε μετά κάπου χαλαρά να πιείτε το ποτό σας, θα πάτε έστω μια ρομαντική βόλτα τζιαι να βαστάτε σιερούθκια τζιαι μαγεμένη από όλα αυτά, την επόμενη μέρα, ότι τζιαι αν λαλεί, θα σε αφήκει να δεις τον αγώνα. Επειδή έχουν πάντα στο υποσυνείδητο τους, ακόμα τζιαι αν είναι παραπονιάρες, ότι έκαμες της τα χατίρκα έτσι δικαιούσαι τζιαι το δικό σου. Στην τελική μεν ξεχνάς ότι σε μια σχέση ισότητας δίνεις τζιαι παίρνεις.

3
Δώρα

Καλά τα γλυκά τζιαι τα ζαχαρωτά, καλή τζιαι η έξοδος, αλλά τι γίνεται αν δεν της αρέσκουν τίποτε που τούτα ούλλα; Ποια θα αντισταθεί σε κοσμήματα, τσάντες, ρούχα, παπούτσια; Τωρά εννα μου πεις, “τούτα ούλλα για να δω την μάππα;” Ε ρε φιλούι μου, εννοείται πως ένεν μόνο για την μάππα, απλά εν ευκαιρίες να κάμεις τζιαι τα δώρα που εν έκαμνες της γυναίκας σου τόσο τζιαιρό ρε γάρε! Στην τελική εν τζιαι τα υλικά αγαθά που εκτιμούν οι γυναίκες. Παραπάνω εκτιμούν την πράξη σου τζιαι ότι εσκέφτηκες να τους αγοράσεις κάτι όμορφο! Όπως τζιαι να έσσιει, συναφέρνει σου συνέχεια “τα παπούτσια τούτα εν ωραία, τούτη την τσάντα θέλω την πολλά, μα τι ωραίο δαχτυλίδι τούτο“. Ε λαλεί σου έμμεσα ότι θέλει δώρο! Οπότε, είναι ξανά εβδομάδα των ντέρμπι τζιαι παίζει η αγαπημένη σου ομάδα; Βούρα, να προλάβεις τα μαγαζιά πριν να κλείσουν, αγόραστο και πλέον είναι ανοιχτή να συζητήσετε αν μπορεί να σου δώκει το gold free ticket για το Σάββατο.

4
Ξεγελάς την (δυστυχώς)

Παίρνεις της γλυκά τζιαι εν ενθουσιάζεται; Επήρες την εφάετε, ήπιετε το ποτό σας, εκάματε την βόλτα σας; Έκαμες της δώρο τζιείνη την πανέμορφη γόβα που σε πιλάτεφκεν 3 μήνες; Τζιαι παραμένει ανένδοτη; Μόνο τζιαι μόνο επειδή γουστάρει να σου σπάζει τα νεύρα ή θέλει κάτι άλλο; Απλά φίλε μου, και συγγνώμη αγαπημένες αναγνώστριες που πιθανόν να αντέξατε μέχρι εδώ στο χιουμοριστικό άρθρο μου, ξεγελάς την. Εν Τετάρτη τζιαι έσσιει Champions League, που πιθανόν να μεν το ξέρει. Λαλείς την ένα “μωρό μου, έσσιει τζιαιρό να φκεις με τες φίλες σου, πιάσ’ τες ένα τηλέφωνο τζιαι κανονίστε τίποτε πόψε, τζιαι αν σκέφτεσαι για εμένα κάτι εν να έβρω να προσκολιστώ.” Που να ήξερε, ότι εκανόνισες να κουβαληθεί μέσα στο σπίτι κάθε ρεμάλι φίλος σου τζιαι να απλώσετε όπως τους σεΐχηδες πας τους καναπέδες να πίνετε μπύρες τζιαι να τρώτε πίτσες τζιαι σουβλάκια;

5
Η έσχατη λύση

Δυστυχώς, έφθασα στην λύση που δεν ήθελα ποτέ να προτείνω, που δεν θέλω ποτέ να φθάσω μέχρι εδώ. Αλλά κάπου, κάποιοι, κάποτε θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν και αυτή την λύση. Εσύ φίλε μου, που αρέσκει σου να έσσιεις δίπλα σου μια γυναίκα κοψονούρισσα, σιεηττάνισσα, που να μεν της γελάς με τίποτε, γιατί αρέσκει σου το υπέροχο μυαλό της, τωρά τράβα. Δυστυχώς ούτε που δώρα τζιαι ιστορίες καταλάβει, ούτε να της γελάσεις μπορείς. Μια εν η λύση! Πιάνεις την μάμα σου ή την μάμα της τηλέφωνο. Λαλείς τους πως θέλει βοήθεια με κάτι ή απλώς λαλείς τους να της κάμουν λλίη παρέα τζιαι κάθουνται τζιαι μιλούν για 2 – 3 ώρες για πολλά τζιαι διάφορα. Αν δεν πετύχει οτιδήποτε άλλο, δυστυχώς κοπέλες, θα περάσετε 2 – 3 ώρες με νεύρα που δεν εξανακάματε τζιαι πιθανόν να τον χωρίσετε (ειδικά αν έπιασε την μάμα του τζιαμέ σφάζεις τον τζιαι καλύφκει σε τζιαι ο νόμος)!

Μια συμβουλή στις κοπέλες που το διάβασαν: Να τον αφήνετε τον καημένο να βλέπει μάππα τζιαι αγαπά σας, απλά εμείς οι Κυπραίοι κάποτε ξεχάνουμε να σας το δείξουμε γιατί είμαστε τζιαι λλίο ττόππουζοι.

Τζιαι μια συμβουλή στους αγαπημένους ποδοσφαιρόφιλους: Να τις αγαπάτε τζιαι να τους το δείχνετε κάθε μέρα, τζιαι έτσι ίσως οι τρόποι μου να μην χρειαστούν ποττέ!

Υ.Γ. Οι γυναίκες που θα κάτσουν να δουν ποδόσφαιρο μαζί με τον σύντροφο τους, είτε τους αρέσκει είτε όχι, χωρίς να γκρινιάξουν, έχουν να κερδίσουν πολλά παραπάνω!

Δες επίσης: Οι 4+1 λόγοι που οι Παφίτες δεν παίζουν φούτσαλ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending