fbpx

Αυτές είναι οι συνήθειες του Κυπραίου που είναι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του!

Μιλούμε για έρωτα μεγάλο, έρωτα αληθινό, έρωτα ακαταμάχητο, αξεπέραστο, ανεπανάληπτο τζιαι ασύλληπτο. Όι εν μιλούμε για κανένα νέο ειδύλλιο της showbiz. Μιλούμε για τον έρωτα που τρέφει ο νέος τζιαι ωραίος Κυπραίος προς την μοναδική αγάπη της ζωής του: το αυτοκίνητό του.

Μπορεί η λέξη “έρωτας” να σου φαίνεται πολλά δυνατή τζιαι κάπως αταίριαστη με το θέμα. Κι όμως! Υπάρχουν εκεί έξω κάποια αγόρια που έχουν το αυτοκίνητό τους όπως έχουν τζιαι την κοπέλα τους (κάποιοι ίσως τζιαι πιο πάνω).

Εσύ που γνωρίζεις έναν τέτοιο τύπο, θα αναγνωρίσεις αμέσως τις πιο κάτω συνήθειες που σίουρα θα κάμνει.

Οι υπόλοιποι διαβάστε για να δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος απλά εν τρελά ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του:

1
Το πλύμμα

Τα αυτοκίνητα, εφ’ όσον βρίσκονται ούλλη μέρα έξω, εν λογικό να μαζεύκουν λλίην σκονούα κάθε μέρα. Για τον φίλο μας όμως, η λλίη σκόνη στο αυτοκίνητο μπορεί να του χαλάσει τη μέρα του. Τζιαι φυσικά θα σκέφτεται ούλλη μέρα πότε εν να καταφέρει να το πλύνει. Ναι… να το πλύνειο ΙΔΙΟΣ!

Ποττέ δεν πάει σε πλυντήριο το αυτοκίνητό του, εκτός τζι’ αν θα του το πλύνουν στο σσιέρι, τζιαι να είναι τζιαι που πάνω τους να επιβλέπει – άμπα τζιαι κάμουν του καμιάν γρατσουνιά με το σφουγγαρούι ή χρησιμοποιήσουν το λάθος shampoo (ξέρεις να του βάλουν για όγκο αντί για μπούκλες…).

Στις περιπτώσεις όμως που το πλυνίσκει ο ίδιος (τις παραπάνω δηλαδή) θα χρειαστεί τζιαι ένα μεροκάματο για να το κάμει γυαλλίν – μέσα, έξω, στην οροφή, στους τροχούς, στα ριμς. Ακόμα τζιαι το τάντζι της πεζίνας πρέπει να γυαλίζει!

2
Τα κυρτώματα

Τζείνος που έφκαλε το νόμο για τα κυρτώματα (πάνω τζιαι δίπλα που κάθε διάβαση), πρέπει να άκουσε πολλές, μα πάρα πολλές κατάρες που τον συγκεκριμένον άντρα που αγαπά τζιαι σέβεται το αυτοκινητούι του. Εν τούτοι που παραπονιούνται συνέχεια για τους δρόμους, που “εγεμώσαν τρούλλους” τζιαι εν μπορείς να κυκλοφορήσεις, τάχα, ελεύθερα.

Όμως, ο πραγματικός λόγος που παραπονιούνται είναι άλλος. Το αυτοκινήτό τους όταν περνά πάνω από κύρτωμα “χτυπά“, ακούεται τελοσπάντων ένα μικρό και διακριτικό “ττακ“. Ως γνωστόν σε κάθε έρωτα, ισχύει το “χτυπάς εσύ, μα πονάω εγώ“. Τούτον ακριβώς ισχύει τζιαι στον έρωτα του Κυπραίου με το αυτοκίνητό του.

Μόλις ακούσει το αυτοκίνητούι του να κάμνει τον παραμικρό ήχο, ταράζονται τα μέσα του, λες και εχτυπήσαν του ίδιου.

Ένας που τους πιο εύκολους τρόπους, να διακρίνεις τούτους τους τύπους μέσα στους δρόμους είναι να παρατηρήσεις πώς συμπεριφέρονται όταν φτάσουν κοντά σε ένα κύρτωμα: Σαν οδηγούν κανονικά με 50-70km/h ξαφνικά παλλουκώνουν, τζιαι με ταχύτητα 0.2km/h περνούν αργά και σταθερά πάνω που το κύρτωμα. Εσύ λοιπόν που βρίσκεσαι πίσω που τούτους τους τύπους μέσα στο δρόμο, τζιαι αναρωθκιέσαι γιατί γίνεται τούτο, τώρα ξέρεις: φταίει ο έρωτας… 

3
Το πάρκινγκ

Τιιιιιιιιι; Το πάρκινγκ εν μες τον ήλιο τζιαι μέσα σε χωράφα; Εν γεμάτο λακκούβες, λάκκους, υψώματα τζιαι τρύπες; Όι φίλε μου εγιώ έφυα, πάω κάπου που να έσσιει πάρκινγκ στεγασμένο, σε άσφαλτο, ισσιοτόπιν τζι’ έξω που το κατάστημα (τζι’ αν μπορώ θέμας να το θορώ που τζιαμέ που εν να κάθουμαι, ακόμα καλύττερα)!

Άλλο μεγάλο βάσανο του αυτοκινητο-κολλημένου Κυπραίου εν το να έβρει parking που να πληρεί τα αυστηρά κριτήρια του. Σιγά που εν να αφήκει την αγάπη του όπου τζι’ όπου. Τζείνο που κάμνει κάθε φορά που εν να παρκάρει, θυμίζει μου τη διαδικασία που κάμνουν οι νέοι γονείς άμαν θέλουν να έβρουν το κατάλληλο νηπιαγωγείο για τα μωρά τους… I’m not even joking.

4
Υπερβολική αγάπη που… κοστίζει

Για το τέλος να πω ότι που την μιαν καταλάβω τους, επειδή οι παραπάνω εδώκαν τζιαι μιαν φάουσα λεφτά για να πιάσουν αυτοκίνητο τζιαινούρκο με τα Χ έξτρα ποτζεί τζιαι την τάδε σπάνια μπογιάν. Αλλά που την άλλη ρε φίλε, get a life ας πούμε! Εν ένα μάτσο παλλιοσίερα που λαλεί τζι’ ο παππούς μου, τζιαι τίποτε παραπάνω.

Ντάξει, πρόσεχε το όσο θέλεις παίρνε το στους μηχανικούς του, βάλλε του λάθκια ξίδκια κτλ., για να σε παίρνει τζιαμέ που θέλεις με ασφάλεια – που ουσιαστικά τούτη είναι τζιαι η μοναδική δουλειά ενός αυτοκινήτου – αλλά μεν συνδέεσαι τζιαι τόσο πολλά με ένα άψυχο, στην ουσία, αντικείμενο.

Χάρου το ώσπου το έσσιεις γιατί εν θα το έσσιεις για πάντα

Μεν τρελένεσαι τζιαι να πελλανίσκεις ταυτόχρονα τζιαι τους άλλους γυρώ σου. Μια μικρή γρατσουνιά κάτω που το πισινό δεξί φανάρι, ή λλίη παραπάνω σκόνη στους καθρέφτες, προφανώς τζιαι δεν θα έσσιει καμία επίπτωση στο ταξίδι σου.

Ξέρω ότι οι άντρες που διαβάζουν θα πουν απλά: “γεναίτζες ρε φίλε, πού να καταλάβουν τι σημαίνει το αυτοκίνητο για έναν αρσενικό;!“. Ε, ok παραδέχουμαι το.

Είμαι γεναίκα τζιαι εν θα μπορέσω ποττέ να το καταλάβω τούτη την αγάπη 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending