fbpx

Dress like a fashion blogger: 3 outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Όλες εμείς που αγαπάμε τη μόδα, λατρεύουμε να ακολουθούμε διάσημες fashion bloggers στα social media και να χαζεύουμε τα outfits που δημοσιεύουν καθημερινά.

Έτσι, βλέπουμε τι είναι in fashion (αφού αυτές τα ξέρουν από πρώτο χέρι) και παίρνουμε ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να αντιγράψουμε κι εμείς το look τους.

Όπως είδαμε και στο πρώτο άρθρο Dress like a Fashion Blogger, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Στο σημερινό post λοιπόν, θα βρεις τρία outfits από τις αγαπημένες μου fashion bloggers και προτάσεις για να τα αναδημιουργήσεις οικονομικά και εξίσου τέλεια!

Πάμε να τα δούμε:

1
Brittany Xavier

Η Brittany, συνδύασε τα δύο musthave της εποχής: embroidered jeans και bomber jacket! Μπορείς πανεύκολα να αναδημιουργήσεις το συγκεκριμένο outfit, αφού τα δύο αυτά κομμάτια μπορείς να τα βρεις σε κάθε κατάστημα ρούχων. Εσύ βέβαια θα μπορούσες να ολοκληρώσεις το outfit με τα άσπρα sneakers σου.

Shop the style: 

Bomber jacket

Embroidered jeans

2
Milena Le Secret

Ένα outfit ιδανικό για τη βραδινή σου έξοδο. Τα μανίκια με ruffles/frills στη μπλούζα, είναι ό,τι πιο in αυτή την περίοδο! Τη συνδύασε εξαιρετικά με μία μαύρη φούστα με λουλούδια και το leather jacket της. Μπορείς να ολοκληρώσεις το outfit με γόβες ή με τις over knee μπότες σου.

Shop the style: 

μπλούζα 

παρόμοια φούστα

leather jacket

over the knee boots

3
Negin Mirsalehi & Camila Coelho

Ποιος είπε ότι μπορείς να φορέσεις τα denim dungarees σου μόνο το καλοκαίρι; Οι αγαπημένες μου Negin και Camila, το συνδύασαν με ένα πουλόβερ από κάτω, δημιουργώντας ένα πολύ άνετο και ταυτόχρονα στυλάτο outfit που μπορείς να φορέσεις πολύ κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Shop the style:

denim dungarees

sweater 

τσάντα


Quote της εβδομάδας:

“People will stare. Make it worth their while.”

 

Δες επίσης: Dress like a fashion blogger: Τα outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending