fbpx

Όταν το κυπριακό ποδόσφαιρο γίνεται θύμα σάτιρας! (Part 1)

Οι σατιρικές εκπομπές είναι ένας τομέας της κυπριακής τηλεόρασης που λατρέψαμε. Εξάλλου, πάντα το γέλιο, ειδικά μέσα από σάτιρα της δύσκολης καθημερινότητας, κάνει καλό. Προσέξτε, αυτό το τελευταίο δεν το λέω εγώ το είπαν και γιατροί, πως το γέλιο μπορεί να είναι θεραπευτικό.

Τέλοσπαντων, για να να μην ξεφεύγω από το θέμα, από τις σατιρικές εκπομπές δεν θα μπορούσε να λείπει και το ποδόσφαιρο αφού κατέχει περίοπτη θέση στη ζωή του original Κυπραίου.

Γι’ αυτό τον λόγο μαζέψαμε μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα και σας τα παρουσιάζουμε σε 2 μέρη.

Παρακάτω απολαύστε με την καρδιά σας το πρώτο μέρος με 5 στιγμές που το κυπριακό ποδόσφαιρο έγινε θύμα της σάτιρας!

1
Πάσαρε στον Αζά

Είναι μια από τις στιγμές που καθόρισαν τις “Πατάτες Αντιναχτές” ως επιτυχημένη εκπομπή!Όσο και να θέλεις να ξεχάσεις τον επικό φάχτορα (απίστευτη η μίμηση από τον Λώρη!) δεν θα τα καταφέρεις! Με το θεικό ττάττισμα, τις τιράντες αλλά και το ειδύλιο με την Τζώρτζια, το μωρό respect κατάφερε μέχρι και σήμερα να έχει φανατικούς θαυμαστές και μιμητές! Για τον εκπληκτικό Αζά να μην σχολιάσουμε έτσι; Α – α – α – α, απίστευτοι!

2
Νέο γήπεδο Ομόνοιας

Ιστορία που έμοιαζε με το γεφύρι της Άρτας για αρκετά χρόνια ήταν το γήπεδο που ΘΑ έκτιζε η Ομόνοια. Πως να αφήσουν κάτι τέτοιο ανεκμετάλλευτο οι “Πατάτες”; Εδώ βλέπουμε τα “εγκαίνια” του γηπέδου με τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να δηλώνουν κατασυγκινημένοι που παίζουν σε… χωράφι!

3
Τούτιτς και κλωτσιά Bruce Lee!

Για τον γράφων το παραπάνω βίντεο είναι ίσως το κορυφαίο! Η ήττα της Ομόνοιας από την Πέγεια αποτέλεσε τότε αφορμή για να αποχωρήσει ο Νεντίμ Τούτιτς από το τριφύλλι. Βέβαια, η ήττα εξόργισε και τον τότε πρόεδρο “Δημήτρη Χριστόφια” (Μαρίνος Χατζηβασιλείου) που αφού περιμένει τον Τούτιτς να έρθει στο γραφείο, του ζητά εξηγήσεις. Μετά ακολουθεί αυτό που λέμε κλωτσιά του  Bruce Lee  ή αλλιώς “Τούτιτς, ήρτε η ώρα σου” με μια απίστευτη εναέρια κλωτσιά στα πλευρά! Bonus η παρουσία στο γραφείο του “πρόεδρου Κληρίδη”!

4
Ντέρμπι στο γήπεδο; Ντέρμπι και με πολιτικούς αρχηγούς!

Κρίσιμο ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ. Πλησίαζαν τότε και οι εκλογές του ’13. Το εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο οι συντελεστές των “Πατατών” και βλέπουμε καρέ – καρέ τις αντιδράσεις του “πρόεδρου Χριστόφια” και του υποψήφιου “Νίκου Αναστάσιάδη” που αν και Απολλωνίστας πείστηκε από τον “Φούλη” πως τυχόν νίκη του ΑΠΟΕΛ θα έδινε δυναμική στην υποψηφιότητα του. Απολαύστε!

5
Ταχίνης και Βλαγκούθκιας, η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Εδώ και 2 χρόνια Ταχίνης και Βλαγκούθκιας ομορφαίνουν τις μέρες μας σατιρίζοντας τα τεκταινόμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο με απίστευτο τρόπο! Άξια παλικάρια των Κοκκινοχωρίων τα λένε έξω από τα δόντια στον Κουτσοκούμνη και τους λοιπούς παράγοντες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Έρχεται σύντομα και το Part 2 με ακόμα περισσότερο γέλιο!

 

Δείτε επίσης: 5 στιγμές γέλιου σε κυπριακές αθλητικές εκπομπές (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending