fbpx

Συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι το Frederick! (photos)

Δυο αγώνες, 2 νίκες για το Frederick University στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με το εντυπωσιακό 1 – 12. Πρωταγωνίστριες του παιχνιδιού ήταν η Κινοσίδου και η Παναγιώτου που σημείωσαν καρέ τερμάτων.

Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενες φανερώνοντας τις προθέσεις τους από το 2ο, κιόλας, λεπτό με την Παναγιώτου να ανοίγει το σκορ. Μέχρι το 15ο λεπτό το σκορ ήταν στο 5-0 αφού η Κινοσίδου (5′, 15′) και η Παναγιώτου (10′, 12′) ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια. Οι γηπεδούχοι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσπαθούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γαλάζιων χωρίς όμως αποτέλεσμα. Tο 4λεπτό 22′ – 25′ ήταν εφιαλτικό γι’ αυτές αφού δέχτηκαν άλλα 4 τέρματα. Κινοσίδου με άλλα 2 τέρματα, Θεοχάρους και Ζαμπά ήταν οι σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο φυσιολογικά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Στο 33′ η Παναγιώτου πέτυχε άλλο ένα τέρμα για να φτάσει το σκορ στο 0 – 10 ενώ στο επόμενο λεπτό και η Αντρέου έγραψε το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ. Η Τουμπή μείωσε στο 39′ για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε 1 – 11 με την Τάκκα να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα για να διαμορφώσει το τελικό 1 – 12.

Κάπως έτσι, οι γαλάζιες μετρούν το απόλυτο σε 2 αναμετρήσεις με τους γηπεδούχους, χτες, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Luna E, Τουμπή Ε, Κιρκίνη Α, Πελοπίδα Α, Νικολάου Δ, Alekseevna S, Mihaela C, Sanne Van Dev Koik, Στασινού Μ, Οδυσσέως Α, Τσαρταπίδου Β.

Frederick University: Παναγιώτου Μ, Τάκκα Ε, Ζαμπά Β, Κινοσίδου Κ, Κουτσόφτα Ε, Αντρέου Β, Χριστοδούλου Α, Ιωαννίδου Δ, Θεοχάρους Χ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending