fbpx

Τα 4 (πιο) άκυρα φεστιβάλ που έμεινε να γίνουν στην Κύπρο!

Εν γεγονός ότι τελευταία βλέπουμε να πραγματοποιούνται πολλά και διάφορα φεστιβάλ στην Κύπρο που δεν υπήρξε κάτι αντίστοιχό τους τα προηγούμενα χρόνια.

Κάθε εβδομάδα, κάπου, κάποιοι διοργανώνουν φεστιβάλ. Αλήθεια γιατί τόση πόρωση; Φεστιβάλ ροθκιού, φεστιβάλ σύκου, φεστιβάλ παπουτσόσυκου, φεστιβάλ παλουζέ, φεστιβάλ για το κολοκάσι, φεστιβάλ για τες ελιές

Έτσι σου παρουσιάζουμε τα 4 άκυρα φεστιβάλ που μόνο τούτα έμεινε να δούμε στην Κύπρο:

 

1
Φεστιβάλ Φοιτητικής Αγρυπνίας

Γιατί δεν ανέλαβε κανείς τη διοργάνωση ενός τέτοιου φεστιβάλ; Να συναχτούμε ούλλοι οι φοιτητές σε ένα ολοήμερο φεστιβάλ να μάθουμε, να δούμε, να δοκιμάσουμε πράγματα και να περάσουμε καλά…

  • Να δούμε από κοντά πώς να εξαφανίζουμε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια με 3 απλά συστατικά που έχουμε όλοι στο σπίτι!
  • Ή να ακολουθήσει σεμινάριο για το πώς θα μένουμε άγρυπνοι αλλά γεμάτοι ενέργεια μία μέρα πριν την παράδοση της εργασίας μας!
  • Να αγοράσουμε εδέσματα από τα τραπεζάκια που θα πουλούν κυπριακό καφέΝα ανοίξει το μάτι σου“, Νέσκαφε “Πέρκει εν νυστάξειςΚρέμες για τους μαύρους κύκλους “τα βλέπω όλα μαύρα” Ζάχαρη “για έξτρα ενέργεια μετά τις 12:00” και άλλα πολλά… με την είσοδο ο κάθε φοιτητής, θα δικαιούται ένα φραπέ της επιλογής του.

Μετά τις 10:00 θα πρέπει να ακολουθήσει το 2ο μέρος, όπου θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το πώς παρασκευάζονται τα αλκοολούχα ποτά, να πάρεις συμβουλές από έμπειρους απόφοιτους για το πώς να ξυπνάς φρέσκος το πρωί, μετά από ένα άγριο ξενύχτι και πώς να παραμένεις ξύπνιος, διαβάζοντας για την επόμενη μέρα. Έπειτα, το φεστιβάλ θα κερνά ένα σφηνάκι τους φοιτητές και η μουσική θα ξεκινά! Τι άλλο θέλουμε;

2
Φεστιβάλ “Duck-face”

Απ’ ότι εκαταλάβατε φίλοι και φίλες κυρίως του Facebook, το duck-face στην Κύπρο έγινε μόδα… Συγκεκριμένα στην Κύπρο τραβήχτηκαν τετραπλάσιες σε αριθμό φωτογραφίες duck-face, από τις συνολικές ελιές της Κύπρου το 2016! Για (μόνο) αυτόν τον λόγο αξίζει να γίνει και τούτο το άκυρο φεστιβάλ!

Να μαζευτούνε όλοι σε ένα φεστιβάλ, που θα διοργανώνει διαγωνισμό καλύτερου duck-face, και θα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά την μεγαλύτερη σε followers duck-face girl του Instagram! Απίστευτη εμπειρία ε;

Η ίδια θα βρίσκεται εκεί, για να σας δώσει συμβουλές σχετικά με το πώς θα βγαίνετε καλός στις φωτογραφίες και τον ρόλο που παίζουν οι Selfies στην απόκτηση περισσότερων followers!

3
Φεστιβάλ Κουνόσχιλλων Φοιτητών

Όποτε ο συγκάτοικός σου σου λαλεί “Ρε πάμε πούποτε;” και εσύ απαντάς του “Εν πάμε να κάμουμε τίποτε;“, τωρά ξέρετε πού να πάτε! Στo φεστιβάλ κουνόσχιλλων φοιτητών!

Θα πάεις τζιαμέ, στη μέση του πούποτε, παρέα με άλλους κουνόσχιλλους φοιτητές και δεν θα κάμνεις απολύτως τίποτε! Έχει καλύττερο πράμα; Σκέφτου για μια μέρα της φοιτητικής ζωής σου να μεν κάμνεις απολύτως τίποτε… νομίζω αξίζει τον κόπο!

4
Φεστιβάλ Νερού 2016

Πάντα υπάρχουν αναποδιές μ’ αυτά… Έτσι μεταξύ των υπόλοιπων άκυρων φεστιβάλ, θα υπάρξει και ένα που θα ακυρωθεί τουλάχιστον λόγω καιρικών συνθηκών… Έτσι το φεστιβάλ νερού θα είναι το άκυρο φεστιβάλ που ακυρώνεται, όχι λόγω της βροχής, αλλά της έλλειψής της.

Ευτυχώς γιατί αλήθκεια έχει καιρό να πάμε Φεστιβάλ! 😉

 

Δες επίσης: Όνλυ ιν Σάιπρους: Τα 5+1 πράματα που μόνο στην Κύπρο παίζει να δεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending