fbpx

Τα πιο πρωτότυπα προϊόντα που βρήκαμε να πωλούνται στο Cyprus Bazar!

Σε περίπτωση που δεν έμαθες ακόμη για το Cyprus Bazar, ευκαιρία να το ψάξεις σήμερα!

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις ή να πουλήσεις δωρεάν ότι δεν χρειάζεσαι!

Και επειδή ξέρουμε ότι θέλεις να πάρεις μια καλύτερη ιδέα, σου βρήκαμε τα πιο πρωτότυπα προϊόντα που μπορείς να βρεις στο Cyprus Bazar!

Δες τα πιο κάτω:

1
Περιστρεφόμενο Holder κινητού για το αυτοκίνητο

Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο καθώς οδηγούν.

Το Universal Rotation Car Holder θα σε απαλλάξει από το άγχος να κρατάς το κινητό σου και να μιλάς στο αυτοκίνητο, μιας και μπορείς να το τοποθετήσεις (και να το περιστρέψεις όπως θέλεις) στο γυαλί του αυτοκινήτου σου. Ταιριάζει σε κινητά με πλάτος 4.5 cm – 11.5 cm.

2
Φωτιζόμενο κολάρο LED για το κατοικίδιο ζώο σου

Όταν κάνεις βραδινές βόλτες με το αγαπημένο σου κατοικίδιο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν το δει κάποιος στα σκοτεινά! Με αυτό το φωτιζόμενο κολάρο, το κατοικίδιο σου θα ξεχωρίζει από μεγάλη απόσταση, μιας και το κολάρο αναβοσβήνει μέσα στο σκοτάδι.

Μπορείς να το βρεις σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Μιας και δουλεύει με μπαταρίες μεγάλης διάρκειας, το φως θα αντέχει 60-80 ώρες χρήσης.

3
Ηελκτρικό σετ περιποίησης νυχιών

Αυτό το ηλεκτρικό σετ περιποίησης είναι για τις λάτρεις των νυχιών (επαγγελματίες και μη). Περιέχει 5 διαφορετικά εξαρτήματα για νύχια. Θα προσέξεις σημαντική διαφορά αφού το χρησιμοποιήσεις (και θα εξοικονομήσεις και χρήματα)!

4
Συσκευή λεύκανσης δοντιών με λάμπα LED

Αυτή η συσκευή μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Με ανώδυνο και γρήγορο τρόπο, θα δεις τα δόντια σου πιο λευκά από πριν. Περιλαμβάνει μία λάμπα LED για περισσότερη λεύκανση. Απλά εσύ μπορείς να τη ρυθμίσεις με ένα κουμπί, για χρήση 10 λεπτών. 

5
Pinhole γυαλιά για βελτίωση όρασης

Βελτίωση όρασης; Και όμως αυτά τα γυαλιά ίσως καταφέρουν όσα υπόσχονται με χρήση 15 λεπτών κάθε μέρα. Αυτά τα μαύρα γυαλιά με πινεζότρυπες, βοηθούν τους μύες των ματιών που είναι υπεύθυνοι για την εστίαση να ασκούνται.

Έτσι, τονώνουν και ασκούν όλο τον αμφιβληστροειδή χειτώνα του ματιού. Είναι ιδανικά για μυωπία, πρεσβυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό.

6
Συσκευή Trimmer για μούσια και μουστάκι

Αυτή η συσκευή Trimmer είναι ιδανική για όσους άνδρες περιποιούνται το μούσι/ μουστάκι τους. Το μικρό κεφαλάκι βοηθά στην απομάκρυνση των τριχών που βρίσκονται σε δύσκολα σημεία. Είναι επίσης εύκολη να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί καθώς και αδιάβροχη στο νερό.

Ποιο από τα πιο πάνω προϊόντα θα ήθελες να αποκτήσεις σύντομα; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending