fbpx

4 λόγοι που σε κάνουν τυχερό άνθρωπο αν έχεις έχεις κολλητό/ή αντίθετου φύλου!

Η φιλία είναι μια λέξη που ταυτίζεται με την τύχη! Εν πολλά σπουδαίο να βρίσκεις ανθρώπους που κουβαλούν την ίδια τρέλα, τα ίδια θέλω με εσένα!  Ανθρώπους που θα σε νοιάζονται τζιαι θα σε αγαπούν ακόμα κι αν παρεξηγηθείτε (ή σπάσεις τους τα νεύρα)!

Ακόμα πιο τυχερός είσαι αν καταφέρεις να αναπτύξεις μια δυνατή, αληθινή φιλία με ένα άτομο του άλλου φύλου!

Ναι, ναι το γνωρίζω πως πολλοί από εσάς πιστεύετε πώς ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι δεν μπορεί να αναπτυχθεί μια σχέση καθαρά φιλική.

Κι όμως μπορεί! Είναι μια σχέση αληθινή, με πολλά οφέλη, που διαφέρει πολύ από το να έχεις κολλητούς φίλους του ιδίου φύλου!

Γιατί να νιώθετε τυχεροί που έχετε ένα κολλητό αντίθετου φύλου;

 

1
Κερδίζει αντάξια βραβεία «ψυχολογίας» και υπομονής

Και το “βασανιστήριο” του… ξεκινά! Ως γνωστόν εμείς τα κορίτσια έχουμε την τάση να αναλύουμε τα πάντα σε τεράστιο βάθος και να φτιάχνουμε σενάρια ή να βλέπουμε τέρατα εκεί που δεν υπάρχουν. Και σε αυτό το σημείο είναι που το απλοϊκό μυαλό του κολλητού, έρχεται να δώσει τη ΣΩΤΗΡΙΑ!

Έξτρα bonus παίρνει όταν το θέμα συζήτησης εν τα γκομενικά! Πέρα του ότι σε βοηθάει να καταλάβεις το πώς σκέφτονται τα αγόρια, σε συμβουλεύει σωστά! Και τονίζω το σωστά γιατί ξέρει πότε τζιαι πώς να σε προσγειώσει από τα σύννεφα, κάτι που οι φίλες σου δεν θα έκαναν ποτέ, γιατί αν εσύ πετάς μια φορά στα σύννεφα, εκείνες πετούν 10!

Θα σου μιλήσει “έξω από τα δόντια” και χωρίς χρυσόσκονη. Θα΄ναι ειλικρινής μαζί σου σε ΟΛΑ τα θέματα!

2
Η ενέργεια του, η “ηλιαχτίδα” σου

Και ναι, όλοι έχουμε τις σκοτεινές, “βροχερές” μας μέρες. Τις μέρες που τα πάντα φαίνονται χάλια, και το μόνο που θες, είναι να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που θα σε καταλαβαίνει και θα σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου!

Ποιος άλλος καλύτερος από τον κολλητό σου; Αμέσως, θα ξεκλέψει χρόνο και θα ξεκινήσει είτε να φιλοσοφεί, είτε να σου αραδιάζει ότι πιο αστείο μπορεί να σκεφτεί για να σε κάνει να ξεχαστείς! Άσε που όσες φορές τζιαι αν του πεις πως προτιμάς να μην μιλήσεις, τζείνος τζιαμέ ακάθεκτος με το πείσμα του, να μάθει (τόσο πολλά που αν δεν του πεις, «απειλεί» σε πως εν να σου τις βρέξει)!

Με άλλα λόγια, σου φωτίζει τα σκοτάδια σου, γιατί μπορείς να του μιλήσεις άφοβα, ξέροντας πώς δεν θα σε κρίνει, ό,τι πελλάρα κι αν του πεις!

Γιατί πάντα θέλει το καλό σου και ποτέ δεν θα σου “σκάψει” το λάκκο!

3
Ο υπερ-ήρωας σου!

Μαζί του νιώθεις ασφάλεια τζιαι ξέρεις πως αν χρειαστεί να σε υπερασπιστεί, θα το κάμει δίχως δεύτερη σκέψη…. Τι μπουνιές εν να δώκει, τι κλωτσιές τζιαι τι «σπαθιά» θα τραβήξει εν φαντάζεσαι (εν τζιαι λλία που λαλώ)!

4
Ο προστάτης-κολλητός, λοιπόν, παίρνει και το ρόλο του αδερφού όποτε χρειαστεί 

Έτοιμος να «καθαρίσει» όποιον σε πληγώσει! Ο άντρας κολλητός για μια κοπέλα (και αντίστοιχα η γυναίκα κολλητή για τον άντρα) είναι σαν διαμαντάκια στις ζωές μας και ένα είναι το σίγουρο… Aν σας ενώνει κάτι δυνατό, τότε θα πρέπει να «ανέχεστε» ο ένας τον άλλο για μια ζωή!

Γιατί πολύ απλά… Είναι μια φιλία από “άλλο υλικό”!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending