fbpx

4 tips που θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις χρωματικά τα ρούχα σου!

Tο colour matching μπορεί να απογειώσει το outfit σου ή να το καταστρέψει εντελώς. Για κάποιους μάλιστα μπορεί να αποτελεί έναν εφιάλτη γι’ αυτό και επιλέγουν συνήθως πιο μονόχρωμα outfits.

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να είναι λίγο ζόρικος, ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που μπορούν να σε διευκολύνουν στους χρωματικούς σου συνδυασμούς.

Δείτε πιο κάτω 4 tips για δική σου ευκολία στους χρωματικούς συνδυασμούς:

1
Παίξε με τις αποχρώσεις του ίδιου χρώματος

Οι πιο ειδικοί στο styling το ονομάζουν ombrè outfit. Ξεκίναει με την πιο έντονη απόχρωση ενός χρώματος και καταλήγει στην πιο απαλή.

2
Τα αντίθετα χρώματα ταιριάζουν απόλυτα 

color-wheelΟ κλασσικός συνδιάσμος άσπρο-μαύρο είναι η απόδειξη ότι διαλέγοντας δύο αντίθετα χρώματα δεν πρόκειται να κάνεις κανένα χρωματικό λάθος. Μπορείς να βρεις τα αντίθετα χρώματα από το colour wheel που υπάρχει πιο πάνω!

3
Διαλέξε χρώματα από μια όμαδα χρωμάτων για το outfit σου

Δηλαδή αν αποφασίσεις να φορέσεις εκείνο το pastel baby pink πουλόβερ σου μην το συνδυάσεις με την καφέ σου φούστα. Τα παστέλ χρώματα πάνε με τα παστέλ, τα γήινα με τα γήινα κοκ.

4
Αν πάλι τα πιο πάνω σου φαίνονται δύσκολα τότε…

dress-640x1024Διάλεξε ένα φουλάρι ή ένα κομμάτι που να έχει χρωματικά prints και συνδύασε τα ρούχα σου ανάλογα με τα χρώματα που περιλαμβάνει.

Τώρα λοιπόν δεν έχεις καμιά δικαιολογία! Τέλος στα μονόχρωμα outfits!

 

Δες επίσης: 5 κανόνες της μόδας που πρέπει να ακολουθείς για να είσαι πάντα στυλάτη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending