fbpx

Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Έφτασε η στιγμή για το δεύτερο post μας, uni trends #2, με ωραία φοιτητικά outfits! Βγάλαμε αρκετούς stylish φοιτητές, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μόνο τους 5!

Μπορείτε όμως κι εσείς να μας στείλετε τα δικά σας φοιτητικά outfits κάνοντας μας tag στο Instagram και χρησιμοποιώντας το δικό μας hashtag #studentlifetrends!

Πάμε να τα δούμε: 

1
Λίλη Κωνσταντίνου – Φαρμακοποιός στο European University

Η Λίλη επέλεξε ένα από τα ιδανικότερα outfits για το πανεπιστήμιο! Πόσες φορές είπαμε ότι ένα απλό t-shirt και jeans είναι ένας από τους καλύτερους και safe συνδυασμούς; Ειδικά όταν τα sneakers είναι τόσο fashionable και οι χρωματισμοί του ταιριάζουν απόλυτα με το lilac sweater που είναι δεμένο στη μέση! Τα γυαλιά του ήλιου με κίτρινο φακό έκαναν το όλο outfit ακόμα πιο ωραίο!

2
Τάσος Λούκος – Τμήμα Ιατρικής στο University of Nicosia


Το outfit του Τάσου είναι ένα όχι και τόσο συνηθισμένο outfit για πανεπιστήμιο! Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή δε συνηθίζουμε να βλέπουμε άντρες να φοράνε πουκάμισο στο πανεπιστήμιο για να δημιουργούν ένα πιο casual look! Και όπως όλοι γνωρίζουμε το beige χρώμα με το navy είναι ένας πολύ ωραίος συνδυασμός χρωμάτων!

3
Ειρήνη Προκοπίου – Διοίκηση Επιχειρήσεων στο European University

Η Ειρήνη έδωσε ένα πιο street style χαρακτήρα στο outfit της! Το κόκκινο checked πουκάμισο που έδεσε στη μέση της είναι αυτό που κάνει τη διαφορά αφού φώτισε το όλο look! Μου άρεσαν πολύ τα γυαλιά που φόρεσε και το ρολόι! Ναι ναι δε φαίνεται και πολύ στη φωτογραφία, αλλά σιγά που δε θα το πρόσεχα!

4
Ευγένιος Λαζαρίδης – Τμήμα Νομικής στο European University

Ο Ευγένιος το έπαιξε πιο safe με τις στυλιστικές του επιλογές, αφού επέλεξε plain μαύρο t-shirt και jeans! Αυτό που διαφοροποιήσε το look του είναι τα κόκκινα sneakers του, η μπλε crossbody τσάντα του, και φυσικά το χρυσό ρολόι του! Απλό, αλλά ταυτόχρονα πολύ ωραίο outfit!

5
Σοφία Αναστασίου – Επιστημών της Αγωγής στο European University

Ένα πάρα πολύ ωραίο outfit από τη Σοφία. Μου άρεσε που φόρεσε flared jeans με αθλητικά. Της δίνει πάρα πολύ στυλ! Λάτρεψα τον συνδυασμό που έκανε με το άσπρο της πουκάμισο με και τα sneakers από κάτω. Πολύ ωραίο και το hairstyle της με πιο ελαφριές μπούκλες, ιδανικό για το πανεπιστήμιο!


Κάντε μας κι εσείς tag στο Instagram μας,
ή χρησιμοποιήστε το hashtag μας #studentlifetrends
για να μπείτε στα ωραία φοιτητικά outfits της εβδομάδας!

 

Δες επίσης: Uni Trends: Ωραία φοιτητικά σύνολα για το πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending