fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Έφτασε η στιγμή για ακόμα ένα post με τα best looks της εβδομάδας από Κύπρο και Ελλάδα! Αυτή τη φορά – όπως και κάθε φορά – είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τα 5 outfits που εντοπίσαμε μέσω των social media.

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag#studentlifetrends. ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Ελένη έκανε τον απόλυτο συνδυασμό: Φόρεσε μαύρη δερμάτινη φούστα με γκρίζο ζιβάγκο και μαύρα heeled brogues! Λάτρεψα το natural μακιγιάζ της, αλλά και το hairstyle της: να βάζεις τα μαλλιά μέσα από το ζιβάγκο, μια τάση που ξεκίνησε από τα fashion shows της Nina Ricci το 2014. Η Ελένη φαίνεται να είναι απόλυτα ενήμερη για τα trends, αφού μας εντυπωσίασε με το συγκεκριμένο outfit!

2
Elias Tiggis (Instagram: eliastig)

Ο Ηλίας στο πιο πάνω look συνδύασε πολύ ωραία το παντελόνι του που είναι τύπου joggers και είναι must-have, με denim jacket και sneakers! Αυτό όμως που ξεχωρίζει στο outfit του είναι η mix n match τάση που έκανε στα prints και στα υφάσματα! Συνδύασε printed shirt με denim σακάκι, το οποίο είναι επενδυμένο με γούνα από μέσα και είμαι σίγουρη πως εντυπωσίασε στους δρόμους του Παρισιού με αυτό το look!

H Μαρία έβαλε ένα από τα πιο fashionable φορέματα για φθινόπωρο: το μαύρο slip dress! Ο συνδυασμός του σατέν φορέματος με t-shirt από μέσα και sneakers, κάνει το όλο look πιο sport και αυτό το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό! Τα χρυσά κοσμήματα στο λαιμό, το ρολόι της και η μαύρη crossbody τσάντα της ολοκλήρωσαν το outfit της!

Ο Ανδρέας όπως και ο Ηλίας πιο πάνω, συνδύασαν τα joggers τους με πουκάμισο! Ο Αντρέας όμως στο συγκεκριμένο look έπαιξε με τις ρίγες! Δημιούργησε ένα total striped outfit, αφού στα παπούτσια, στα joggers, στο jacket, ακόμα και στις κάλτσες που επέλεξε να βάλει υπάρχουν stripes! Παρ’ όλα αυτά δε φαίνεται καθόλου υπερβολικό, αντιθέτως είναι πολύ εντυπωσιακό!

5
Δέσποινα & Ιωάννα Κοτζιάπαση (Instagram Δέσποινας: despinakodjapashi & Instagram Ιωάννας: ioannakodj)

Εϊμαι σίγουρη πως οι αδερφές Κοτζιάπαση έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Αθήνα! Η Δέσποινα επέλεξε ένα πιο casual sport look με flared jeans, lace up top και denim jacket στη μέση. Από την άλλη η Ιωάννα επέλεξε ένα πιο girly sport look! Η κάθε μια ξεχωρίζει με τον τρόπο της. Λάτρεψα εξίσου και τα δύο hairstyles! Τα γυαλιά ηλίου και τα αξεσουάρ είναι αυτά που ολοκλήρωσαν και τα 2 outfits!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

desktop1-001-2-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending