fbpx

Τα 5 mobile games που ήμασταν oύλλοι κάποτε πορωμένοι!

Είτε που τυγχαίνει ακόμα να τα θυμάσαι, είτε που τα έσσιεις -ακόμα- κατεβασμένα στο κινητό σου τζιαι εν τα διάγαψες, ένα εν το σίουρο:

Υπήρχαν κάποια mobile games που εγινήκαν τόσο viral τον τζαιρό που εφκύκαν τζιαι ήσουν αρκετά πορωμένος μαζί τους. Έπαιζες τα ούλλη μέρα τζιαι ούλλη νύκτα, δίχως να διάς παμό του κινητού σου!

Σε κάποια φάση της ζωής σου όμως, επαρέτησες να τα παίζεις. Γιατί; Ε μάλλον είτε που τα εβαρέθηκες, είτε που ήβρες άλλα καλύττερα που τζείνα!

Τούτα τα viral mobile games εν ήταν άλλα που τα ακόλουθα:

 

1
Angry Birds (2009)

Θυμάσαι τα; Εκυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Δεκέμβρη του 2009 τζιαι μετά που κάθε χρόνο εφκέναν τζι’ άλλα πιο τζαινούρκα. Το concept τους όμως ποττέ εν άλλαζε: έπρεπε να πάρεις εκδίκηση που τους πράσινους σσίοιρους (τα “pigs”) που εκλέψαν τα αuκά των angry birds για να τα φάσιν! Μα ίντα πονιστίτζια ήταν τούτα τα pigs α!

Τζιαι ίνταλως ήταν να τα εκδικήθεις; Μα φυσικά τσακίζοντας τα σπιτούθκια που εμεινίσκαν μέσα, με το λάστιχο που έριχνε angry birds.  Slaaaang, καλά να πάθεται παλιο-pigs!

Tip: Έφκυκε τζιαι ταινία αν δεν την είδες ακόμα! Δε δαμέ το trailer της.

2
Fruit Ninja (2010)

Ναι, καλά θυμάσαι! Εν τζείνο το παιχνίδι με τα φρούτα τζιαι τις πόμπες, που όποτε το έπαιζες σίουρα αγχώνεσουν για ένα που τούτα τα 3 πράματα:

1. Να μεν κόψεις κατά λάθος στη μέση καμιά πόμπα τζιαι χάσεις μια ζωή που τζείν’ τες 3 που είσσιες.

2. Να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ.

3. Να ρέξεις το ρεκόρ που έκαμεν άλλος παρέας σου, τρίφκοντάς του το στη μούρη του!

Μα είδες άγχος τζιαι κακό που είσσιες για ένα παιχνίδι;

3
Temple Run (2011)

Μα ξιάνεται τούτο το παιχνίδι; Φυσικά τζιαι όι, αφού στα καλά-καλούλικα εβουρούσαν σε “δαιμονικές μαϊμούδες” για να σε φάσιν…

Ντάξει, για να λέμε τζιαι την αλήθκεια, εβουρούσαν σε γιατί έκαμες τους κάτι πολλά σοβαρό: έκλεψες τους το πολύτιμο τζιαι ολόγρουσο αγαλματούι τους! Αλλά okay, εσύ εν για καλό σκοπό που το έκλεψες: ήταν να το πουλήσεις… oops sorry, να το δωρίσεις στο αρχαιολογικό μουσείο ήθελα να πω!

4
Subway Surfers (2012)

Το concept τούτου του παιχνιδιού εν κάπως παρόμοιο με του Temple Run: βουράς σαν τον πελλό για να μεν σε πιάσουν. Αλλά που ποιον βουράς πάλε; Που τον αστυνομικό της γειτονιάς που σε έκοψε να κάμνεις παράνομα γράφιτι πάνω στους τοίχους.

Όμως, όσο τζιαι να εβούρας, πιάνοντας τζιαι τα extra κάθε φορά, σε κάποια φάση ο αστυνομικός εν να σε έπιανε. Έτσι, το μόνο πράμα που εκέρδιζες στην τελική που τούτο το παιχνίδι, ήταν οι παραπάνω καντίλες που έφκαλε στα… πόθκια του ο παίχτης σου, τζιαι όι τόσοι οι πόντοι που εμάζευκες!

5
Flappy Bird  (2013)

Εθυμήθηκες το; Εν τζείνο το παιχνίδι που είσσιε ένα τζίτρινο πουλούι τζιαι έπρεπε να τα περάσεις που διάφορες πράσινες σωλήνες. Αν τζιαι εφαίνετουν σχετικά εύκολο, η δυσκολία του ούλλη ήταν να κοντρολάρεις το πουλούι, ώστε να μεν το δώκεις πάσ’ στους σωλήνες τζιαι να το τεζάρεις.

Πάντως, εγώ ποττέ μου εν εκατάφερα να το κρατήσω ζωντανό. Έστειλα το πολλές φορές στον καλό Θεούλη… Αιώνια του η μνήμη!

Επαίζες τα τζιαι ‘συ τούτα τα mobile games;

 

Δες επίσης: Τα top 5 βιντεοπαιχνίδια που παίζαμε όλοι μετά το σχολείο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending