fbpx

5+1 gadgets που πρέπει να έχει κάθε φοιτητής!

Ποιο είναι το πιο σημαντικό gadget για σένα; Οι περισσότεροι θα απαντήσουν το smartphone τους. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν κι άλλα πολύ χρήσιμα gadgets, εντοπίσαμε και σου προτείνουμε κάποια που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη και διασκεδαστική τη φοιτητική σου ζωή!

1
Mp3 & Mp4 Players

Ξεκίνησε σαν μόδα τη δεκαετία του 2000 αφού όλοι ξετρελάθηκαν με τις μικρές συσκευές που χωρούσαν 100άδες τραγούδια. Μετά όμως εμφανίστηκαν τα smartphones και κάπου χάθηκαν. Σήμερα επιστρέφουμε και πάλι στο συμπαθητικό αυτό gadget, αφού σίγουρα δεν θέλουμε να γεμίσουμε τη μνήμη του κινητού μας αλλά ούτε και να αδειάσουμε τη μπαταρία του! Εξαιρετική επιλογή και πλέον πολύ πιο φθηνά από τη δεκαετία του 2000! Ποιος δεν θέλει να χαλαρώνει με μουσική και videos πριν και μετά από ένα δύσκολο μάθημα; Δες επιλογές για Mp3 & Mp4 Players εδώ!

2
Headsets

Τα headsets τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ, με κύριο χαρακτηριστικό τους το σχεδιασμό και το ιδιαίτερο στυλ που σου δίνουν! Μπορείς στο διάλειμμα να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, διάφορα χρήσιμα podcasts που κατέβασες ενώ συνδέονται στο smartphone, στον υπολογιστή σου ή στο Mp3 Player! Αν και υπάρχουν ακριβές επιλογές, αρκετά είναι σε πολύ προσιτές τιμές! Δες επιλογές για Headsets εδώ!

3
Power Banks

Μετά από μερικές ώρες στο πανεπιστήμιο και… αρκετό σερφάρισμα στα social media, η μπαταρία του smartphone “εξαφανίζεται”!  Το αιώνιο πρόβλημα για κάθε νέο! Τα power banks λοιπόν είναι η λύση στο πρόβλημα, αφού μπορείς να φορτίζεις το τηλέφωνο σου όπου και αν είσαι, οποιαδήποτε στιγμή! Ίσως το πιο must-have gadget ever! Δες επιλογές για Power Banks εδώ!

4
Portable Speakers

Είτε βρίσκεσαι στο διαμέρισμά σου είτε σε κάποιο φίλο, τα speakers μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε χώρο σε “συναυλία”, αφού χρειάζεσαι μόνο ένα κινητό με τραγούδια και τα ηχεία σου. Είναι από τα gadgets που θα σου κρατά συντροφιά μέρα-νύχτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, για να δώσεις άλλη διάσταση στις συναντήσεις με τους συμφοιτητές σου. Δες επιλογές για Speakers εδώ!

5
Cooling Pads

Σίγουρα έχεις laptop… Μετά από πολλές ώρες χρήσης, είτε για διάβασμα είτε για ταινίες δεν έχει σημασία, αν ακουμπήσεις στο κάτω μέρος του υπολογιστή σου θα καταλάβεις αμέσως γιατί ένα cooling pad είναι πολύ χρήσιμο. Το laptop θερμαίνεται και τα cooling pads επιτρέπουν στον αέρα να μπαίνει στο κάτω μέρος και να ‘ηρεμούν’ τη συσκευή, μειώνοντας τη θερμοκρασία της. Και επειδή οι ψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν σταδιακά προβλήματα στον υπολογιστή, είναι καλά να ενεργήσεις προληπτικά! Δες επιλογές για Cooling Pads εδώ!

6
External Disks

Για να μην τρέχεις και να μην φτάνεις, σε περίπτωση που πάθει ζημιά ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σου, φρόντισε να έχεις όλα τα σημαντικά σου αρχεία σε ένα External Disk. Στο κάτω-κάτω οι εξωτερικοί δίσκοι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα, δεν παίρνουν και ιδιαίτερο χώρο και χρησιμεύουν και για άλλες καθημερινές “δουλειές”. Για παράδειγμα, να πάρεις μια ταινία στο διαμέρισμα του κολλητού για να δείτε όλοι μαζί! Δες επιλογές για Hard Disks εδώ!

Εσύ έχεις όλα τα πιο πάνω;

Βρες κι άλλα gadgets που είναι χρήσιμα για ένα φοιτητή, στο www.bionic.com.cy!

 

Δες επίσης: Η Google έφτιαξε το δικό της smartphone και φαίνεται εξαιρετικό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending