fbpx

6 ποδοσφαιριστές που ξέρουν πολύ καλά και από μόδα!

Είναι άσσοι στο ποδόσφαιρο, αλλά ξέρουν πολύ καλά και από … μόδα. Σε κάθε τους επίσημη εμφάνιση φροντίζουν να κλέψουν τις εντυπώσεις με το στυλ τους και τα outfits τους.

Κάποιοι από αυτοί αγαπούν τόσο τη μόδα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις δικές τους συλλογές από ρούχα.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι: 

1
David Beckham

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από ένα τέτοιο post τον David Bechkam! Ίσως είναι στο top 5 των πιο καλοντυμένων ποδοσφαιριστών! Αυτό βέβαια δεν είμαστε οι μόνοι που το προσέξαμε, αφού ήδη συνεργάζεται με πολύ γνωστό brand και έχει τη δική του συλλογή. Το brand αυτό δεν είναι άλλο από το H&M.

2
Daniel Sturridge

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ξέρει πολύ καλά πώς να ντυθεί. Ο συγκεκριμένος έχει τη δική του σειρά με caps “Do the Sturridge”.

3
Héctor Bellerín

Ο 21χρονος Ισπανός που παίζει στην Άρσεναλ επιλέγει πιο street style outfits και πιο longline pieces.

4
Sergio Ramos

Κι άλλος ένας Ισπανός που ξέρει πολύ καλά πώς να ντυθεί. Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πολύ καλά να δημιουργήσει ένα casual look.

5
Joe Ledley

Ο μέσος της Εθνικής ομάδας της Ουαλίας ξέρει εξίσου να ντυθεί πάρα πολύ καλά. Ένα elegant look που ταιριάζει άψογα σε ένα ποδοσφαιριστή.

6
Claudio Marchisio

Δεν θα μπορούσε από αυτό το άρθρο να παραλείψουμε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή. Ο μέσος της Γιουβέντους με formal look ξέρει να κάνει δυνατές εμφανίσεις.

 


Διάβασε επίσης: Πάρε ιδέες για το πώς να ντυθείς,
από τους 5 θρύλους του Street Style!
befunky-collage-1-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending