fbpx

Πήρε το ντέρμπι και προχωρά αλάνθαστο το Πανεπιστήμιο Κύπρου! (photos)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας γυναικών.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν σε θέση να γνωρίζουν για τη νίκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, και έτσι για αυτές η νίκη ήταν μονόδρομος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 9 – 14, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο άνοιξαν την ψαλίδα με ακόμη 2 πόντους (16 – 23).

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μείωναν συνεχώς και δεν το έβαλαν κάτω ούτε λεπτό. Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπροστά με 27 – 37, ενώ στο 4ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου το σκορ ήταν στο 34 – 40. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κράτησε τη διαφορά που είχε δημιουργήσει και πήρε το παιχνίδι με σκορ 43 – 52.

Και οι δύο χτεσινοί αγώνες έδειξαν την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος ενώ ο με μόλις 3 αγωνιστικές να απομένουν είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Ε, Τσολιά Π, Σάββα Α, Demou M, Κωνσταντίνου Χ, Ρουσάκη Ρ, Παπά Μ, Κλόκκαρη Π, Βακιανή Α, Λαμπάροβα Ζ, Αγαθαγγέλου Ρ, Λεβέντη Μ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Μ, Παπαγιάννη Α, Αναξαγόρου Α, Ιωάννου Λ, Τζιάμανη Μ, Αθανασίου Ν, Πέτρου Μ, Νεοκλέους Α, Αχιλλέως Χ, Παντζιαρά Ε.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending