fbpx

Έκανε την έκπληξη και πήρε σημαντικό τρίποντο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! (photos)

Συναρπαστικό παιχνίδι μας επιφύλασσε η χτεσινή μέρα στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ γυναικών.

Οι φουτσαλίστριες του Μάριου Γιαξή κέρδισαν με 3 – 2 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σημειώνοντας την 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς να φτάσουν κοντά στην μεγάλη ευκαιρία και το γκολ. Στο 10ο λεπτό η Κιρκίνη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ η απάντηση από τις παίχτριες του Φρίξου Πιερή δεν άργησε να έρθει. Στο 15ο λεπτό η Βικεντία Γεωργίου έγραψε το 1 – 1 και το παιχνίδι πήρε εντελώς διαφορετική μορφή.

Οι δύο ομάδες έβγαιναν ψηλά για να προηγηθούν πριν το ημίχρονο. Αποκορύφωμα οι 2 κλασσικές ευκαιρίες, μία για την κάθε ομάδα. Στο 22ο λεπτό η Κιρκίνη με ωραίο σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 2 – 1, ενώ δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου η Ελένη Τουμπή σημείωσε το 3 – 1.

Στην επανάληψη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έδωσε έμφαση στην επίθεση αφού το παιχνίδι ήταν μονόδρομος. Οι καλά κλειστή άμυνα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έκανε καλά τη δουλειά της αφού η μίνι πολιορκία δεν έφτανε σε γκολ. Στο 43′ η Χρυστάλλα Χαραλάμπους βρήκε τον τρόπο και μείωσε σε 3 – 2 κάνοντας τα επόμενα 7 εναπομείναντα λεπτά συναρπαστικά. Το σκορ έμεινε το ίδιο, δίνοντας προβάδισμα για τον τίτλο στο Frederick University που κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Luna E, Τουμπή Ε, Κιρκίνη Α, Πελοπίδα Α, Νικολάου Δ, Alekseevna S, Schnakenbery M, Mihaela C, Sanne Van Dev Koik, Στασινού Μ, Τσορτανίδου Β, Bulatova S.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τάκη Α, Κυριάκου Α – Μ, Στρανζοπούλου Χ, Αντωνίου Α, Ματθαίου Μ, Νεοφύτου Π, Γεωργίου Β, Κλείτου Χ, Κλεάνθους Χ, Λουκά Κ, Κλείτου Α, Ιακώβου Χ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending