fbpx

4 ιδέες για να φορέσεις τις over knee μπότες σου και να εντυπωσιάσεις!

Οι over the knee μπότες έκαναν την εμφάνισή τους τον προπέρσινο χειμώνα και φαίνεται ότι έχουν έρθει για να μείνουν! Μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους και για διαφορετικές περιστάσεις. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι είναι ένα musthave item που δεν πρέπει να λείπει φέτος από την γκαρνταρόμπα σου!

Πιο κάτω, θα βρεις 4 ιδέες για το πώς μπορείς να φορέσεις τις over the knee μπότες σου και να ξεχωρίζεις σε κάθε εμφάνιση.

Δες τις εδώ: 

1
Με το knitted dress σου

Ο συνδυασμός του πλεκτού σου φορέματος μαζί με τις ψηλές αυτές μπότες είναι ό,τι καλύτερο για τους χειμερινούς μήνες. Μπορείς να βάλεις από πάνω το παλτό ή το poncho σου και είσαι έτοιμη. Εάν το φόρεμα σου είναι πολύ oversized, μπορείς να το κάνεις λίγο πιο κολακευτικό, προσθέτοντας μία ζώνη, ώστε να τονιστούν περισσότερο οι καμπύλες σου.

2
Με leather κολάν ή μαύρο skinny παντελόνι

Δοκίμασε να βάλεις τις over the knee μπότες σου πάνω από τα leather leggings σου και δημιούργησε ένα rock outfit κατάλληλο (κυρίως) για τις βραδινές σου εξόδους. Ακόμα και πάνω από το μαύρο παντελόνι, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

3
Mε τα jeans σου

Πολλές από εμάς δεν τολμούμε να συνδυάσουμε τις over the knee μπότες, πάνω από jean παντελόνι, αλλά κακώς! Η Miranda Kerr, η Gigi Hadid και η Rosie Huntington εμπιστεύονται αυτό τον συνδυασμό για τις εμφανίσεις τους. Εσύ γιατί όχι;

4
Με φούστα

Συνδύασε τις over the knee μπότες σου με φούστα (suede ή leather φούστες ταιριάζουν απόλυτα), για ένα πιο θηλυκό και elegant look.

Quote της εβδομάδας:
“You are never fully dressed without a smile.”

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger – 3 outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις!desktop1-003-696x435

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending