fbpx

5+1 ποδοσφαιριστές που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις!

Ποιος είπε ότι οι πλαστικές είναι μόνο για γυναίκες; Μέχρι και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να επέμβουν σε κάποια ατέλεια. Οι ποδοσφαιριστές, ειδικά αυτοί που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, έχουν συνεχώς τα φώτα της διασημότητας πάνω τους προσέχουν αρκετά την εμφάνιση τους.

Πολλοί ποδοσφαιριστές πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου για να φτιάξουν ατέλειες στην εμφάνιση τους ή στα δόντια ή την μύτη ή στα μαλλιά τους. Υπάρχουν και αυτοί όμως που χρειάστηκε να κάνουν κάποιες επεμβάσεις λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε αγώνες.

Έτσι σας παρουσιάζουμε έξι ποδοσφαιριστές που έκαναν αισθητικές επεμβάσεις και δεν έμειναν κρυφές, αφού η αλλαγή στην εμφάνιση τους το αποδεικνύει!

1
Wayne Rooney

Ο Wayne Rooney είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του, αλλά είχε σημαντική τριχόπτωση από πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι αποφάσισε να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών για να βελτιώσει την εμφάνισή του. Αυτή την αλλαγή στα μαλλιά του δεν μπορούσε να την κρύψει, έτσι ο Άγγλος επιθετικός ανακοίνωσε στο Twitter σε όλους τους οπαδούς του και μη, την μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε!

2
Didier Drogba

Το 2011 o Didier Drogba είχε εμπλακεί σε μια άσχημη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Norwich, John Ruddy, που τον άφησε αναίσθητο. Έτσι, χρειάστηκε να λάβει οξυγόνο και ένα στήριγμα λαιμού. Ο Ιβοριανός επιθετικός απαίτησε (και έλαβε) οδοντιατρική θεραπεία για να επισκευάσει τα δόντια του, που υπέστησαν ζημιές στη σύγκρουση!

3
Αντώνης Νικοπολίδης

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποφάσισε να φτιάξει λίγο τη μύτη του, αφού όπως μπορούμε να δούμε παραπάνω, δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που έχει τώρα. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού Πειραιώς με τις τεράστιες επιτυχίες τόσο με τις ομάδες του, όσο και με την Εθνική, δεν κόμπλαρε και πέρα από την μεταγραφή από τον ένα αιώνιο στον άλλο, τόλμησε και έκανε και πλαστική επέμβαση!

4
Diego Maradona

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία ο Diegito απαθανατίστηκε την ώρα που έβγαινε από γνωστή κλινική πλαστικών επεμβάσεων στο Buenos Aires. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε πολλά λίφτινγκ που δεν πέρασαν απαρατήρητα. Όταν έκανε αυτές τις επεμβάσεις χαρακτηρίστηκε ως “Μαμα-ντόνα” αφού το αποτέλεσμα θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ ως σοκαριστικό.

5
Dani Alves

Ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας της Juventus έκανε πλαστική στα αυτιά του, με τo αποτέλεσμα μάλιστα να είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Θέλοντας να φτιάξει την εμφάνιση του ο 33χρονος μπακ έκανε πλαστική στο αδύναμο του σημείο (για τον ίδιο), ευελπιστώντας ότι θα γίνει καλύτερο. Τα σχόλια για την απόφαση να κάνει επέμβαση ήταν ποικίλα με τον ίδιο να λέει ότι δεν είναι ο πρώτος που κάνει κάτι τέτοιο!

6
Cristiano Ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους παίχτες του κόσμου! Tα τελευταία χρόνια βέβαια έχει κάνει πολλές αλλαγές, όχι ποδοσφαιρικές, αλλά αισθητικές. Δεν θα μπορούσε ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου επιπέδου να μην προσέξει και την εμφάνιση του και έτσι έκανε αλλαγές στα φρύδια, στα δόντια και στο δέρμα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής φροντίζει όσο πρέπει τον εαυτό του, αφού πέραν του ποδοσφαιρικού ταλέντου του πουλάει και την εικόνα του.

Δείτε επίσης: Πώς ήσουν και πώς έγινες: Αθλητές που τους άλλαξε ο χρόνος!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending