fbpx

Δεύτερη νίκη και κορυφή για το Frederick! (photos)

Πιο δύσκολα από ότι λέει το τελικό 0-3 επικράτησε το Πανεπιστήμιο Frederick του Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών. Νίκη πέρα για πέρα σημαντική ωστόσο αφού ήταν αρκετή για να ανεβάσει το Frederick στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας.

Με μπόλικη όρεξη για να παίξουν βόλεϊ μπήκαν στο γήπεδο οι 2 ομάδες στο πρώτο σετ. Το Πανεπιστήμιο Frederick μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ (5-9 στο πρώτο ταϊμ άουτ) με το Πανεπιστήμιο Κύπρου από την πλευρά του να παλεύει όσο μπορεί. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους στους κρίσιμους τελευταίους πόντους πήραν το σετ με 18-25.

Αποφασισμένο να ισοφαρίσει το ματς μπήκε στο δεύτερο σετ το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και διατηρούσαν έστω και ισχνό προβάδισμα (14-13). Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους παρά το γεγονός πως ήταν πιο νωθροί σε σχέση με το πρώτο σετ έμειναν κοντά και ισοφάρισαν σε 17-17. Αυτή ήταν και η κρίσιμη καμπή του σετ αφού το Πανεπιστήμιο Frederick με 2 συνεχόμενους πόντους μπήκε μπροστά με 17-19 και εν τέλει πήρε και το σετ (21-25) κάνοντας το 0-2.

Μια από τα ίδια και στο τρίτο σετ αφού αφενός ήταν η τελευταία ευκαιρία των πετοσφαιριστών του Πανεπιστημίου Κύπρου να πάρουν κέρδος από το παιχνίδι και αφετέρου το Frederick ήθελε να «σκοτώσει» το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι φορτσάτα παίρνοντας προβάδισμα 3-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα σε 3-3. Ακολούθως πήραν προβάδισμα (4-7) και από εκείνο το σημείο και έπειτα διατήρησαν μια μικρή διαφορά από τους γηπεδούχους. Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου πάλευε με ότι είχε και δεν είχε καταφέρνοντας να μειώσει στον πόντο (22-23) πριν οι φιλοξενούμενοι πιο έμπειροι κάνουν το 22-25 και το 0-3 σετ.

Έτσι, το Πανεπιστήμιο Frederick με 2 νίκες σε 3 παιχνίδια «πάτησε» κορυφή ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου έδειξε πως έχει προοπτικές για να κάνει κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικηφόρου Χ., Kaminski M., Μάτσας Χ., Μηνά Γ., Μανζαράς Ρ., Κρασιάς Α., Κωνσταντίνου Σ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Παπαλλάς, Δημητρίου Ν., Θεοφίλου Λ., Γεωργίου Γ., Καλαφάτης Κ., Μυτισηναίος Β., Λουκά Λ., Κόκκινος, Ιωνά, Φαρχάν Κ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending