fbpx

Συνεχίζει αλάνθαστο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! (photos)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέβηκε στην 2η θέση του πίνακα της πετόσφαιρας ανδρών, κερδίζοντας το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 3 – 0.

Οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πήραν κεφάλι στο σκορ με 13 – 10, και κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25 – 13. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα έβαλαν κάτω και κρατήθηκαν κοντά και στις αρχές του 2ου σετ. Το σκορ έφτασε στο 13 – 9 και η διαφορά των 4ων πόντων κρατήθηκε μέχρι και το 22 – 18. Οι γηπεδούχοι πήραν και το 2ο σετ με σκορ 25 – 19. Στο 3ο σετ οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και έτσι κέρδισαν και το τελευταίο σετ με σκορ 25 – 9.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αγώνα λιγότερο ενώ με τους αγώνες που εκκρεμούν οι ομάδες είναι πολύ κοντά, αναζωπυρώνοτας έτσι το ενδιαφέρον για τη μάχη της επόμενης φάσης!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Stpjakov B, Φραγκιαδάκης Π, Lukovic L, Εμμανουηλίδης Α, Loncar L, Dzhurov M, Λεοντίου Η, Παπαδάκης Κ, Σπύρου Α, Κουτσελάκης Α, Καπνίσης Κ, Loncar N.

ΤΕΠΑΚ: Γεωργίου Γ., Χριστοδούλου Μ., Γεωργίου Π., Καρμίρης Ν., Στρατής Σ., Ευτυχίου Χ., Σάββα Δ., Σιημητράς Μ., Στυλιανού Α., Φουκάς Π., Ιωάννου Σ., Τοφφής Δ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending