fbpx

7 διάσημοι Κύπριοι που είχαν μουστάκι πολύ πριν γίνει… cool!

Με την ευκαιρία της καμπάνιας του Movember Cyprus, που τρέχει όλο το μήνα Νοέμβριο για ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αντρικού καρκίνου, ψάξαμε λίγο στο πρόσφατο παρελθόν και εντοπίσαμε διάσημους Κύπριους με μουστάκι… που όλοι αγαπήσαμε!

Κάποιοι διατηρούν το μουστάκι σαν μέρος της εμφάνισης τους, ενώ άλλοι το υιοθέτησαν για σκοπούς κάποιου ρόλου και μπήκαν για τα καλά στο μυαλό μας ως μουστακαλλήες! Φυσικά όλοι τους θυμόμαστε και για το άφθονο γέλιο που μας χάρισαν!

Σε ποιον όμως ταιριάζει καλύτερα το πολυσυζητημένο αυτό το μήνα… μουστάκι;

Πάμε να τους δούμε:

 

1
Κώστας Δημητρίου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, εκτός από τις εντυπώσεις που έκλεψε στην επιτυχημένη σειρά “Παρά Πέντε” και σε πολλές άλλες, κατάφερε να κερδίσει και την προσοχή μας όσον αφορά το μουστάκι του, μιας και δεν χαρακτηριζόταν ιδιαίτερα τριχοφυής… κυρίως στο κεφάλι.

2
Μιχάλης Ττερλικκάς

Για τον Ττερλικκά το μουστάκι έχει ανέβει επίπεδο, μιας και η μουστάκα η αδρωπινή πρέπει να φαίνεται κάπως έτσι. Απλά είναι μια κατηγορία μόνος του!

3
Κώστας Παπαμακρίδης ή αλλιώς Νεκατόστρας  (“Ιστορίες του χωρκού”)

Το μουστάκι του Νεκατόστρα θα το ζήλευαν πολλοί, έστω κι αν σε σχέση με τους υπόλοιπους το χρώμα του έχει κάπως “ξεθωριάσει”… Παρόλ’ αυτά, ήταν από τα λιγοστά άσπρα μουστάκια που έδειχναν τόσο ζωντανά… και του ταίριαζε γάντι! Αξέχαστος!

4
Μάριος Δημητρίου ή αλλιώς Κωστής (Χωραΐτες)

Ποιος θα ξεχάσει τον κουμπάρο Κώτσιο (ή Κωστή τον άντρακλα) από τους Χωραΐτες; Το μουστάκι του ηθοποιού Μάριου Δημητρίου του έδινε μιαν άλλη νότα για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και να ταιριάζει με το αγαπημένο του quote… “Δε βαριέσαι.”

5
Δημήτρης Ξύστρας ή αλλιώς Αστυνόμος Κάττος (“Βουράτε γειτόνοι”)

Για τον Αστυνόμο Κάττο από τη σειρά “Βουράτε Γειτόνοι”, τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά όχι μόνο ως ρόλος αλλά και εμφανισιακά, δεν ήταν μόνο το νιχούι στο μικρό δάκτυλο του χεριού, ούτε το γυαλί το RayBan, αλλά αδιαμφισβήτητα αυτό το μουστακούι που έδινε μια χαρακτηριστική (φοητσιάρικη) όψη στο χαμόγελό του.

6
Γιώργος Ζένιος ή αλλιώς Ρίκκος Μάππουρος (“Βουράτε γειτόνοι”)

Επίσης από το “Βουράτε Γειτόνοι”… και τώρα στο “Μπρούσκο” αμούστακο παιδί! Στην περίπτωση του Ρίκκου, που έχει γίνει πρότυπο για τον μέσο κλασικό Κυπραίο, δεν θα μπορούσε να λείπει το μουστάκι… για να ταιριάζει και με τη χρυσή καδένα!

7
Σμάραγδος Κλεοβούλου ή αλλιώς Τάκης ο Σβηστός  (“Το καφενείο”)

Τακούι και μουστακούι ένα πράμα! Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι το μουστάκι ταιριάζει υπερβολικά στον Σμάραγδο Κλεοβούλου με το ακαταμάχητο χαμόγελο; Από τους πρώτους που το έκαναν μόδα. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ. “Έφτασεεε!”

Άφησε κι εσύ μουστάκι και δείξε τη στήριξή σου στη καμπάνια Movember Cyprus, την Πέμπτη 17/11 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο! 

Join the event: Students! Ready-Set-Shave

Δες επίσης: Τι θα γινόταν αν οι γυναίκες άφηναν… μουστάκι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending