fbpx

Νίκησε και ανέβηκε στην κορυφή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Σε ένα άκρως συναρπαστικό αγώνα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του Frederick University με σκορ 4 – 3 και ανέβηκε μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προηγήθηκαν στο 30′ με την πολύ ωραία ενέργεια, αλλά και τέλειωμα, από τον Ανάργυρο Λαζάρου ενώ προηγουμένως η δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους κυρίως στον άξονα του γηπέδου. Το 1 – 0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, και αυτό δεν καθησύχαζε σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους.

Το 2ο ημίχρονο βρήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να μπαίνει δυνατά και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 52ο λεπτό από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Στο 75′ ο Γιώργος Καμπούρης έγραψε το 3 – 0 και με μόλις 15 λεπτά να απομένουν οι ποδοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ένιωθαν πως η νίκη είναι πολύ κοντά. Το Frederick University δεν σταμάτησε λεπτό όμως να διεκδικεί κάτι περισσότερο από τον αγώνα και στο 77′ μείωσε σε 3 – 1, με σκόρερ τον Ζαχαρία Νικολάου. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μείωσε σε 3 – 2 με ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο έγινε φινάλε δραματικής σειράς.

Οι γηπεδούχοι χτυπούσαν μόνο με αντεπιθέσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά αφήνοντας ανοιχτούς χώρους πίσω. Σε μια τέτοια φάση στο 83′ οι γηπεδούχοι έγραψαν το 4 – 2 με τον Γιώργο Καμπούρη να πετυχαίνει 2ο προσωπικό γκολ. Το παιχνίδι συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και το Frederick University μείωσε και πάλι με ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Χριστόφορου Χαραλάμπους στο 90′, γράφοντας το τελικό 4 – 3.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending