fbpx

Κέρδισε και πάει με φόρα στο ντέρμπι! (photos)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με 46 – 35 και πλέον βλέπει την επόμενη αγωνιστική και το ντέρμπι με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Κυριάκου Αδάμου να προηγείται με 16 – 6. Το ζητούμενο ήταν η διατήρηση αυτής της διαφοράς αφού οι καλαθοσφαιρίστριες της Ντιάνας Αγαπίου δεν τα έβαζαν κάτω. Σημειώνοντας από 8 πόντους το τέλος του 2ου δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 24 – 14.

Οι γηπεδούχες μπήκαν μέσα στο 3ο δεκάλεπτο αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενες δεν σταματούσαν λεπτό. Έτσι στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών (26) με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να αυξάνει τη διαφορά κατά 4 πόντους (39 – 25). Η μαχητικότητα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου φάνηκε και στο 4ο δεκάλεπτο (7 – 10) και μάλιστα σε αυτό μείωσαν την διαφορά κατά 3 πόντους.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μασαρέκκου Α, Θεοδοσίου Μ, Παπαγιάννη Α, Αναξαγόρου Α, Ιωάννου Λ, Τζιαμαλή Μ, Αθανασίου Ν, Πέτρου Μ, Μυθιλλού Ε, Νεοκλέους Α, Αχιλλέως Χ, Παντζιαρά Ε.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεότη Ρ, Καρυκίδου Ε, Κυριάκου Α, Θουκή Ζ, Αντωνίου Ρ, Γεωργίου Σ, Κιτρομηλίδου Δ, Παπαχατζάκη Ψ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending