fbpx

Εκμεταλλευτείτε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τα καλλυντικά σας!

Είναι πάρα πολλές οι φορές που νομίζουμε πως κάποιο από τα καλλυντικά μας έχει τελειώσει, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ακόμα αρκετό προϊόν που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μέσα στη συσκευασία!

Δείτε πώς να αξιοποιήσετε τα καλλυντικά σας μέχρι τελευταίας σταγόνας:

1
Foundation:

Το foundation είναι ένα προϊόν που σίγουρα χρησιμοποιείται καθημερινά, γι’ αυτό και τελειώνει σχετικά γρηγορότερα από άλλα καλλυντικά!

Αν το foundation σας είναι σε γυάλινο μπουκαλάκι με αντλία, όταν αυτή δεν βγάζει άλλο προϊόν, απλά ανοίξτε το πάνω μέρος και με μια μπατονέτα ή το πίσω μέρος κάποιου λεπτού πινέλου, βγάλτε την ποσότητα που έχει απομείνει και θα έχετε αρκετό προϊόν για τουλάχιστον ακόμα 5 φορές!

Αν είναι σε σωληνάριο, με ένα ψαλίδι κόψτε το πάνω μέρος του και θα δείτε ότι υπάρχει ακόμη πάρα πολλή ποσότητα foundation.

2
Μάσκαρα:

Αποτέλεσμα εικόνας για dry mascara drops

Η μάσκαρα έχει την τάση να ξεραίνεται γρήγορα, και οι πιο πολλές κοπέλες πιστεύουν ότι έχει τελειώσει. Το πιο πιθανό είναι ότι ξεραίνεται λόγω της κίνησης που κάνετε μέσα έξω που μέχρι να απλώσετε στα μάτια σας μάσκαρα.

Αυτό βέβαια είναι μεγάλο λάθος μιας και παγιδεύεται μέσα αέρας που την ξεραίνει. Βάλτε μέσα λίγες σταγόνες ματιών, ανακατέψτε καλά και θα γίνει σαν καινούρια!

3
Κραγιόν:

Αποτέλεσμα εικόνας για finished lipstick

Στο τέλος του κραγιόν σας, υπάρχει αρκετή ποσότητα προϊόντος, μιας και είναι το τέλος του κραγιόν που στερεώνεται στη βάση. Όταν αυτό λοιπόν φτάσει στο τέλος του, και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο απευθείας στα χείλη, πάρτε με ένα πινέλο την ποσότητα από μέσα και απλώστε το στα χείλη σας με αυτό!

Ποιο από αυτά τα κόλπα σας άρεσε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending