fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο post που είχε μπει με τα best looks, επιλέξαμε άτομα που είτε μας είχαν κάνει tag στο Instagram μας, είτε είχαν χρησιμοποιήσει το hashtag #studentlifetrends για να “εντοπίσουμε” το outfit τους. Έτσι λοιπόν και αυτή την εβδομάδα, συνεχίζουμε με την ίδια τακτική.

Πιο κάτω θα δείτε 3 άτομα που επιλέχθηκαν για τα σημερινά best looks και ένα είναι το σίγουρο, αν τους ακολουθήσετε θα δείτε ότι κατέχουν πολύ καλά από μόδα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag#studentlifetrends. ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Ένας απίστευτος συνδυασμός από τη Nicole αφού συνδύασε πολύ σωστά τη mini κόκκινη δερμάτινη φούστα της! Λατρεύω όταν βλέπω συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων σαν αυτόν! Το γκρίζο ζιβάγκο της, η κόκκινη leather φούστα και το denim jacket της έκαναν ένα πολύ ωραίο mix and match υφασμάτων και δημιούργησαν ένα πολύ στυλάτο outfit! To είπαμε και σε προηγούμενο post ότι είναι τάση να βάζεις τα μαλλιά είτε μέσα από το ζιβάγκο σου, είτε μέσα από σακάκι σου και η Nicole πολύ σωστά ακολούθησε αυτό το trend μιας και ταίριαζε πολύ με το όλο look!

Πολύ ωραίο monochrome outfit από τον Στέφανο! Μπορεί να φορεθεί το πρωί στο πανεπιστήμιο, το απόγευμα για καφέ και τη νύχτα για μια βόλτα! Μου άρεσε πολύ που “τύλιξε” το παντελόνι του για να το κάνει να φαίνεται cropped. Με αυτό τον τρόπο έδωσε έμφαση στα sneakers του τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το άσπρο t-shirt και το διαχρονικό μαύρο δερμάτινο σακάκι του. Το look του ολοκλήρωσαν τα γυαλιά του ήλιου, αλλά και η ωραία πόζα του!

Η Άντρη με τον δικό της τρόπο δημιούργησε ένα πάρα πολύ όμορφο outfit στο οποίο συνδύασε χρωματικά τις ρίγες που έχουν πάνω τα ρούχα! Έβαλε το must-have item της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλα από τα joggers σε κόκκινο χρώμα και τα συνδύασε με μαύρο στενό ζιβάγκο. Οι χρωματικές λεπτομέρειες ταίριαξαν απόλυτα με τις λεπτομέρειες των joggers! Μου άρεσε που παρά το γεγονός ότι είναι ένα sport outfit, έβαλε πιο “επίσημα” σκουλαρίκια, κι το έκανε πιο girly και chic.

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


 

Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!desktop-005-696x435-1

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending