fbpx

Γιορτάζει ο άνθρωπος που εντυπωσίασε τον Sir Bobby Charlton!

Για να αναγκάσεις τον μεγαλύτερο θρύλο της Manchester United να πει “Έχει πάντα τον έλεγχο και είναι απίστευτα ακριβής στις πάσες του, ένας παίκτης που απολαμβάνεις να βλέπεις” πάει να πει πως συγκαταλέγεσαι στου πραγματικά κορυφαίους του παιχνιδιού.

Τέτοιος ήταν ο Paul Scholes. Ο, γεννημένος στο Salford, μέσος πέρασε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα στoυς “κόκκινους διαβόλους” ενώ έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια από κάθε άλλο Βρετανό ποδοσφαιριστή. Έχουμε και λέμε: 2 Champions League, 11 πρωταθλήματα Αγγλίας, 4 κύπελλα Αγγλίας, 3 League Cup, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Σούπερ Καπ Αγγλίας και 1 Διηπειρωτικό.Σύνολο: 26 τίτλοι, παρακαλώ!

Πέρα από τους τίτλους, ωστόσο, ο Scholes ήταν αυτό που λέμε ολοκληρωμένος box – to – box μέσος αφού μπορούσε με την ίδια ευκολία που αναχαίτιζε επιθέσεις, να δημιουργεί αλλά και να σκοράρει. 112 τέρματα για μέσο δεν τα λές και λίγα!

Άλλα είναι τα  πιο σημαντικά όμως όσα αφορούν τον παλαίμαχο άσο. Ο Paul Scholes, βλέπετε, είναι είναι ένας πραγματικός λάτρης του αθλήματος αφού ακόμα και σήμερα ασχολείται ενεργά. Είναι συνιδιοκτήτης της Salford City ενώ εκτελεί και χρέη σχολιαστή στο BT Sport και το ITV.

Αυτός είναι ο Scholes, ο ποδοσφαιριστής που όλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι, θαύμασαν. Δεν είναι και λίγο να σε παραδέχονται σαν τον καλύτερο μέσο όλων των εποχών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending