fbpx

Νίκησε και πήρε τη δεύτερη θέση το Ευρωπαϊκό! (photos)

Με νίκη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κατακτούσε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα πήγαινε στα play offs με ανεβασμένη τη ψυχολογία.

Κάτι που έγινε αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με 3 – 0 σετ.

Παίζοντας σωστά και συγκεντρωμένα οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στις αρχές του σετ. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι και πήραν το πρώτο σετ με 25 – 16. Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και το 2ο σετ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 25 – 13. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν ποτέ να παλεύουν τους πόντους τους και το σκορ αδικεί την προσπάθεια τους.

Ο κόπος τους όμως ανταμείφθηκε, κατά κάποιο τρόπο, στο 3ο σετ όπου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν 6 – 10, 10 – 14, βρέθηκαν να χάνουν με 17 – 14 και ισοφάρισαν οδηγώντας το σετ στο 23 – 23. Εν τέλει έχασαν με 23 – 25 αλλά έδειξαν το πάθος και τη μαχητικότητα που τους χαρακτήριζε καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στα play offs το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αντιμετωπίσει το Frederick University ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αντιμετωπίσει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Ε, Χατζηθωμά Π, Κουνουπής Α, Καφίζας Α, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Α, Γόντικας Γ, Γεωργίου Κ, Λιοτατής Α.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μηνά Γ, Νικηφόρου Χ, Ανδρέου Α, Κωνσταντίνου Σ, Μάτσας Χ, Μαντζαράς Ρ, Κουτσογιάννης Χ, Βρυωνίδης Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending