fbpx

Νίκησε και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα το Πανεπιστήμιο Κύπρου! (photos)

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έφερε σημαντικές εξελίξεις στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κυνηγώντας και η δύο τη νίκη για διαφορετικού λόγους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήθελε τη νίκη για να ανοίξει τη ψαλίδα της διαφοράς ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήθελε τη νίκη και την 1η θέση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και με τους γηπεδούχους να επιζητούν πιο πολύ τη νίκη. Στο 33ο λεπτό ο Σταύρος Χριστούδιας έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού δίνοντας τους άλλο αέρα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετά καλή ευκαιρία για ισοφάριση και έπειτα λίγο έλειψε να δεκτούν και 2ο γκολ πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Η αρχή του 2ου ημιχρόνου βρήκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να χάνει κάποιες ευκαιρίες αλλά στο 58′ να σημειώνει και 2ο γκολ με τον Μάριο Νικολάου. Το 2 – 0 είχε καθοριστική αξία αφού η ψυχολογία των δύο ομάδων είχε χάσμα ζενίθ με ναδίρ. Στο 60′ ο Μάριος Νικολάου έγραψε το 3 – 0 και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι αφού παρόλο που προσπαθούσαν, οι γηπεδούχοι δεν έφταναν στο γκολ. Ο Μάριος Νικολάου σημείωσε άλλα 3 γκολ, φτάνοντας στα 5 στον ψεσινό αγώνα και το παιχνίδι τέλειωσε με 6 – 0 υπέρ του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πλέον το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανέβηκε στην κορυφή με 9 βαθμούς, όσους έχει και το 2ο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ το  UCLan καραδοκεί στους 6 βαθμούς. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Frederick University και οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending