fbpx

5+1 πρωτότυποι (και αγαπημένοι) πανηγυρισμοί τέρματος!

Ποια είναι η κορυφαία στιγμή για ένα ποδοσφαιριστή; Μα φυσικά ο πανηγυρισμός ενός τέρματος!

Γιατί είναι η κορυφαία του στιγμή; Επειδή έτσι! Δεν υπάρχει πιο πορωτικό συναίσθημα από το να σκοράρεις!

Αυτός ήταν ο απαραίτητος πρόλογος. Γιατί όλοι μας είδαμε τόσα πολλά παιχνίδια ποδοσφαίρου που μπορούμε να πούμε με σιγουρία πως υπάρχει ένας πανηγυρισμός που απλά αγαπάμε να βλέπουμε. Υπάρχει και μια κατηγορία πανηγυρισμών όμως που σκλαβώνουν το μάτι γιατί είναι τόσο πρωτότυποι που δεν γίνεται να μην τους αγαπήσεις.

Τα δικά μας 5+1 ξεχωριστά παραδείγματα θα τα βρείτε παρακάτω. Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας πανηγυρισμός;

1
Francesco Totti – Selfie πανηγυρισμός

Ένας τεράστιος πανηγυρισμός από ένα τεράστιο ποδοσφαιριστή! Πώς να μην αγαπήσεις ένα πανηγυρισμό στον οποίο ο αιώνιος αρχηγός της Roma βρίσκει τον πιο όμορφο τρόπο να ενωθεί με τον κόσμο που (τον) λατρεύει; Γιατι μην μου πείτε πως τη συγκεκριμένη selfie δεν την θέλουν όλοι οι Ρωμαίοι ως γιγαντιαία αφίσα στο δωμάτιο τους!

2
Mirko Vucinic – Σόρτσακι; Ευχαριστώ, δεν μου χρειάζεται!

Πώς να μην αγαπήσεις τον πιο ακομπλεξάριστο πανηγυρισμό ever; Ο Μαυροβούνιος απέδειξε πόσα κιλά τρέλας κουβαλά όταν σκόραρε απέναντι στην Cagliari έβγαλε την φανέλα ενώ φορούσε άλλη μια σχεδόν την ίδια από μέσα. Αυτό δεν είναι τρέλα. Τρέλα ήταν ότι αποφάσισε πως δεν χρειαζόταν το σορτσάκι του και έτσι απλά το έβγαλε λες και βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του! Respect!

3
Stjarnan – Αυτοσαρκασμός σε άλλο επίπεδο!

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να ανήγαγε τον πανηγυρισμό ενός τέρματος σε τέχνη! Έχουν κατά καιρούς πανηγυρίσει τέρματα τους μιμούμενοι πως βρίσκονται σε τουαλέτα, πως γεννούν και άλλα πολλά! Αυτός όμως πιο πάνω που προσποιούνται πως ψαρεύουν είναι ο κορυφαίος πανηγυρισμός τέρματος όλων των εποχών και δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί πως πρέπει να διδάσκεται σε υποκριτικές σχολές! Άσε που αυτοσαρκάζονται ουσιαστικά αφού οι Ισλανδοί είναι γνωστοί ως ψαράδες! Θεούληδες!

4
Bebeto – Το νανούρισμα που έγινε μόδα!

Ο πιο χαρακτηριστικός και ο πιο χαριτωμένος πανηγυρισμός όλων των εποχών! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το νανούρισμα του Bebeto έμεινε στην ιστορία ως τέτοιο! Με άλλα λόγια, από το 1994, όταν είδαμε για πρώτη φορά αυτού του είδους τον πανηγυρισμό, πολλοί τον μιμήθηκαν και πανηγύρισαν έτσι τέρματα τους εξαιτίας των νεογέννητων τους. Κανένας όμως δεν ταυτίστηκε τόσο πολύ μαζί του όσο ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Γιατί τον αγαπάμε; Γιατί ότι έχει να κάνει με μωρά είναι απλά αξιολάτρευτο!

5
Miguel Herrera – Γιατί ποδόσφαιρο σημαίνει πάθος!

Όποιος είδε έστω και ένα παιχνίδι του Μεξικού στο Μουντιάλ του 2014 δεν γίνεται να μην ταυτίστηκε με τον γίγαντα προπονητή του! Ο θεούλης, ειδικά στα τέρματα της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής, ήταν μια σκέτη απόλαυση! Πανηγύριζε με τόσο πάθος που θύμισε σε όλους πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μάρκετιγκ, χρήματα και “φαίνεσθαι”. Το ποδόσφαιρο για τον Herrera και όλους όσους τον αγάπησαν είναι πάνω από όλα πάθος και συναισθήματα! Αιώνια αγάπη!

6
Gabriel Batistuta – Οτι πιο κοντινό σε ποδοσφαιρικό άγγελο!

Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει αυτό το άρθρο και να μην αναφερθεί πουθενά ο Gabriel Batistuta, ο αγαπημένος Bati – goal! Η εμφάνιση του παρέπεμπε σε άγγελο ενώ μέσα στο γήπεδο ήταν ένας πραγματικός διάβολος! Είναι ο κορυφαίος επιθετικός που γέννησε η Αργενινή ενώ πανηγυρισμούς όπως το οπλοπολυβόλο και την στάση προσοχής στο σημαιάκι του κόρνερ πρώτος αυτός τους καθιέρωσε! Άσε που όταν πήγε στη Roma και σκόραρε εναντίον της αγαπημένης του Fiorentina έβαλε τα κλάματα στο γήπεδο! Πως να μην αγαπήσεις τέτοιους πανηγυρισμούς;

Δες επίσης: Οι πιο γνωστοί πανηγυρισμοί τέρματος στα κυπριακά γήπεδα! (videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending