fbpx

5 εντυπωσιακά τέρματα από μακρινή απόσταση στο κυπριακό πρωτάθλημα! (Part 2)

Τι είναι το ποδόσφαιρο χωρίς το γκολ; Και ποιος δεν απολαμβάνει ένα τέρμα της ομάδας του; Ερωτήματα που όλο και σε κάποια στιγμή στριφογύρισαν στο μυαλό κάθε τίμιου οπαδού! Και αφού λοιπόν το γκολ είναι όλο το ζουμί στο ποδόσφαιρο πρέπει να του δίνεται όση περισσότερη προσοχή γίνεται.

Κάπως έτσι, και σε συνέχεια του πρώτου μέρους, συλλέξαμε άλλα 5 τέρματα, πραγματικά διαμάντια, από αυτά που σπάνια βλέπουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα και σας τα παρουσιάζουμε.

1
Γιώργος Οικονομίδης (Ανόρθωση – Ομόνοια)

Καθόλου τυχαίο δεν είναι που ψηφίστηκε από τον ΠΑΣΠ ως το κορυφαίο τέρμα της περιόδου 2014 – 15! Ο πρώην άσος της Ομόνοιας παίρνει την μπάλα λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου.

Ουσιαστικά αμαρκάριστος παίρνει τα μέτρα του, ζυγίζει το πόδι του και εξαπολύει μια σουτάρα που σταματά μόνο όταν φτάσει στο παραθυράκι της εστίας της Ανόρθωσης! Από τα τέρματα που σπάνια βλέπουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα αξίζει να το δεις ξανά και ξανά!

2
Mikkel Beckmann (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ)

Το όνομα του Δανού ίσως δεν λέει και πάρα πολλά στους ποδοσφαιρόφιλους αφού έμεινε στο νησί μας μόλις 6 μήνες! Φρόντισε όμως πριν φύγει να μας χαρίσει αυτή τη στιγμή πραγματικής ποδοσφαιρικής ομορφιάς που έμελλε να ήταν και κρίσιμη αφού ήταν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (1.15 – 1.35)!

Ο μέσος από την χώρα του Hans Christian Andersen είδε την μπάλα να του στρώνεται λίγο έξω από την περιοχή και με τη μια επιχείρησε ένα σουτ που καρφώθηκε στα δίκτυα της ΑΕΚ! Πραγματική γκολάρα!

3
Joan Thomas (Ομόνοια – ΑΕΚ)

Θέλεις να βρεις λόγια για αυτό το τέρμα! Δυσκολεύεσαι! Και πως να το περιγράψεις όταν ο μέσος της ΑΕΚ δημιουργεί μια στιγμή που θα θυμάται για πάντα (0.49 – 1. 22)!

Το πολύ δυνατό του σουτ λίγο έξω από την περιοχή, σαν κατευθυνόμενο, σταμάτησε στα δίκτυα του Moreira και μας χάρισε μια στιγμή – απόδειξη γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο (όπως και όλα τα υπόλοιπα σε αυτή τη λίστα)! Άξια παίρνει θέση στη λίστα με τις “ζωγραφιές” που είδαμε τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα μας!

4
Κωνσταντίνος Λαΐφης (Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ)

Και αν το τέρμα του Ισπανού μέσου της ΑΕΚ ήταν ζωγραφιά, το περσινό του Λαΐφη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1.48 – 2.15) τι ήταν; Ο γράφων έχει την πεποίθηση πως τα καλύτερα τέρματα μπαίνουν από αριστεροπόδαρους (να μην ευλογήσω τα γένια μου;) και απλά το τέρμα του Παραλιμνίτη άσου ενισχύει αυτή την πεποίθηση!

Γκολάρα παγκόσμιας κλάσης από αυτά που βλέπουμε σε γήπεδα της Ευρώπης και τα ζηλεύουμε!

5
Νίκος Ευθυμίου (Οθέλλος – Απόλλων)

Ο Οθέλλος φρόντισε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του την περίοδο 2014 – 15 βάζοντας δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του. Μια από τις πολύ όμορφες ποδοσφαιρικά στιγμές αυτής της περιόδου ήταν και το πολύ γλυκό πλασέ του αμυντικού του (3.40 – 4.40) που χάρισε και ένα βαθμό στην ομάδα του!

Τέρμα πολύ μεγάλης κλάσης από τον Κύπριο άσο και μια στιγμή που δεν θα ξεχαστεί για πάρα πολύ καιρό! Respect!

Δες επίσης: Οι 5 χαρακτήρες που συναντάς στο αγροτικό ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending