fbpx

4 ενοχλητικές καταστάσεις που θα καταλάβεις αν έχεις… baby face!

Για να πάτησες να δεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι συμπάσχεις απόλυτα, ή έχεις ένα φίλο/φίλη που βιώνει αυτό το πράγμα.

Σε πόσο ενοχλητικό βαθμό μπορούν να φτάσουν οι πιο κάτω καταστάσεις για κάποιον που απλά έτυχε να έχει πιο cute χαρακτηριστικά για την ηλικία του;

Πάμε να δούμε αυτές τις καταστάσεις!

 

1
Γνωριμία με άλλα άτομα

Είσαι σε ένα εστιατόριο, cafe, στο λεωφορείο… Όποιος κι αν είναι ο τόπος γνωριμίας/συνάντησης, πάμε στο ψητό: Λαλείτε ονόματα και διάφορες άλλες κουβέντες περί ανέμων και υδάτων, είσαστε στο αποκορύφωμα της συζήτησης και τότε έρχεται η κρίσιμη σου στιγμή. Λαλείς του/της ότι σπουδάζεις και μένει έκπληκτος/η. “Ναι ναι ξέρω τούτη τη φάτσα…” λες από μέσα σου.

Δεν σου λέει άλλο από τις γνωστές ατάκες, τύπου: “Μα σπουδάζεις; Ενόμιζα ότι πάεις λύκειο ακόμα! Μα πόσον χρονών είσαι;“, “Μεν σοβαρομιλάς! Εγώ έβαλλα σε για πιο μιτσήν/ά” ή να του λες εσύ: “Πόσο με βάλλεις;” κι ενώ είσαι π.χ. 19 πετάσσει σου ένα 16. Κατεβάζεις τα μούτρα σου για το υπόλοιπο της ώρας (αλλάζοντας γνώμη για οποιανδήποτε εντύπωση σου είχε κάμει μέχρι τώρα)!

P.S.: Στο τέλος σου ρίχνουν για παρηγοριά ότι τουλάχιστον στα 40 σου θα φαίνεσαι πολύ νεότερος και αυτό θα σου συμφέρει… Ενοχλητικό να το λένε συνέχεια, αλλά τουλάχιστον κάπως ισχύει και κατά βάθος σε παρηγορεί. Μην κρυβόμαστε!

2
Είσοδος σε κλαμπ

Αγαπημένοι μου φίλοι άντρες! Εβρέθηκε κάποιος να σας καταλάβει και να σας υπερασπιστεί για τις ταπεινωτικές στιγμές που εφάετε πόρτα στο κλαμπ που τον πορτιέρη, επειδή χωρίς λλίο μουσούι και αρκετή δόση τεστοσερόνης (που φαίνεται τουλάχιστον μετά τα 21 σε κάποιους!) σας έβαζαν για 17 ενώ εκλείσατε τα 18 ή και τα 19;

Αυτό είναι πιο συνηθισμένο στους άντρες, μιας και για τις cute φίλες μας χρειάζεται μια επιδρομή στο ερμάρι της κολλητής μας και 5-6 στρώσεις make-up για να προσθέσεις λιγάκια χρόνια ηλικίας. Η παρουσία ταυτότητας και στις δύο περιπτώσεις είναι, ΟΧΙ απλά απαραίτητη, αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

P.S.: Τζιαι ταυτότητα να έχεις, συνήθως πάλε εν σε πιστεύκουν. Μα δηλαδή πόσο ενοχλητικό; Τζιαι ύστερα θωρείς κάτι πιο μιτσιές σου που φαίνονται για 20άρες να μπαίνουν με μια άνεση και αέρα Χολιγουντιανής σταρ…

3
Φωτογράφε; Bγάλε μία φώτο!

Και ναι… Αν εκατάφερες τελικά να μπεις στο πολυπόθητο κλαμπ, έρχεται η στιγμή για group photo. Ποιος θα ξεχωρίσει άραγε από όλους και θα φαίνεται σαν ένα γυμνασιόπαιδο που εφκήκε με τους φοιτητές για να το παίξει badass; Yaay! Σωστά εκατάλαβες. ΕΣΥ!

Όταν βάλουν τις φωτογραφίες στο Facebook περιμένεις να τη δεις με ανυπομονησία πρώτος γιατί έχεις το άγχος πώς φαίνεσαι. Και τελικά τη βλέπει ο πλακατζής της παρέας και σε κοροϊδεύει στους υπόλοιπους για το πόσο baby face βγήκες!

P.S.: Εσύ πάντα προσπαθείς να κάμεις το πιο σαγηνευτικό και σέξι βλέμμα για να φαίνεσαι όσο πιο μεγάλος/η γίνεται!

4
Σινεμαδάκι κανείς;

 Θέλεις να πάεις να δεις μια ταινία η οποία είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών. Δεν  πά’ να είσαι 20; Φαίνεσαι 16!

Και μάντεψε ποιος εξέχασε την ταυτότητα στο σπίτι και μετά από κάμποσα παρακάλια, εκατάφερες να μπεις με χάλια διάθεση στο σινεμά τζιαι να προτιμάς να φύεις. Ή στη χειρότερη περίπτωση τελικά εν σε εβάλαν.

P.S.: Λες και επεριμέναμεν να εν αυστηροί στο σινεμά για να μεν θωρούν ακατάλληλα οι μιτσιοί. Τόσα και τόσα δείχνει στην τηλεόραση τζιαι θωρούν τα και δεν τους ελέγχει κανένας! Τούτο επείραξε μας.

Αγαπημένε φίλε/ η ξέρω ότι αυτό το άρθρο ήταν μια παρηγοριά για ‘σένα, που κάποιον που βίωσε τα ίδια ή απλά σε καταλαβαίνει απόλυτα!

sad

Μην στεναχωριέσαι όμως. Εσύ μπορείς να νιώθεις ακόμα παιδί πηγαίνοντας σε παιδότοπους, τρώγοντας παιδικά γεύματα και να μην σε παίρνει πρέφα κανείς (NOT!). Αν πάεις να το κάμεις τούτο, ξαφνικά ξέρουν ούλλοι την ηλικία σου

Πολλά ανάποδος ο κόσμος τελικά!

Έχεις ζήσει κάτι από τα πιο πάνω ή μήπως σου θύμισε κάποιο φίλο/η από την παρέα σου; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending